Szerelmi horoszkóp június 21-től 27-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon szép napokat élhetsz át a magánéletedben, a következő időszak egészen újjávarázsolhatja a kapcsolatodat! Használd ki a saját spontaneitásodat, játékosságodat arra, hogy kedvesedet minél több örömteli perccel lepd meg! Képes vagy arra, hogy partneredet felvidítsd, és a figyelmeddel energiát adj neki. Így megélheti, hogy biztos támaszt jelentesz a számára, és ő is nagyon elégedett lesz a kapcsolatotokkal.

Bika (április 21. - május 20.)
Csak arra vágysz, hogy csendesen, meghitten lehess együtt a kedveseddel, nem keresed a napokban a zajos szórakozási lehetőségeket - a legszívesebben otthon maradnál, édes kettesben a pároddal. Valójában arra vágysz, hogy teljes egészében egymásra hangolódhassatok, és senki ne zavarhassa meg a köztetek kialakult harmóniát. Ha meglátogatnak titeket a közös barátok, akkor figyelj arra, hogy ne érezzék meg: egy kicsit zavarnak, mert nem vágysz a társaságra.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagyon rugalmasan, mozgékonyan szeretnéd élni az életedet, és a sok színes programmal szeretnéd megajándékozni a kedvesedet is. Valójában a legjobb formádat hozod, hiszen kedvesed pont azért szeretett beléd, mert nagyon érdekes, nyitott embernek talált. Ha újra meg szeretnéd hódítani, akkor jó úton jársz, de szervezhetsz olyan időtöltést is, amely eredeti és felejthetetlen - ilyen lehet például egy sétarepülés.

Rák (június 22. - július 22.)
Mindig nagyon érzékenyen, romantikusan éled meg a párkapcsolatodat, de a napokban még jobban odafigyelsz a kedvesedre. Szeretnéd, ha maximálisan egymásra találnátok érzelmileg, és ezért nagyon kedves gesztusokat teszel. Érdemes esténként például a kedvenc ételeivel várnod őt haza, és a gyertyafény is elengedhetetlen a romantikus vacsorákhoz! Táncoljatok halk zenére a sötétben, ez teljessé teheti az élményt!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagylelkű vagy párkapcsolatodban, talán túlságosan is el szeretnéd kényeztetni a párodat, ez pedig egy idő után fojtogató élmény lehet neki! Ügyelj arra, hogy ne vásárolj neki túl drága ajándékokat, hiszen így könnyen zavarba hozhatod. Érdemes egyensúlyra törekedned a szerelmi életedben, különösen az adok-kapok harmóniája lehet nagyon fontos! Kiemelkedő szempont, hogy ne csak partnered érezze jól magát a kapcsolatban, hanem te is!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
A napokban egy picit unatkozol a párkapcsolatodban, eleged van már abból, hogy minden nap ugyanaz történik, szűknek érzed a kereteidet. Arra vágyná, hogy egy kis levegőt kapj, és szeretnél szórakozni a barátaiddal. Egy jó buli lehetőségéért akár kedvesedet is otthon hagynád, ha nincs más megoldás. Megtörténhet, hogy partnered nem vágyik zajos programokra - ebben az esetben egyezzetek meg abban, hogy most nélküle mész szórakozni.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon megbízható vagy a párkapcsolatodban, és kedvesed végre átélheti azt a boldogító érzést, hogy nincs egyedül, minden körülmények között támogatod és mellette vagy. Szükség is lehet a segítőkészségedre, hiszen a partnered számít arra, hogy megbeszéled vele a gondjait. Ha megteszed, akkor hosszú évekre bizalmat ébreszthetsz benne, és hihetetlenül megerősödhet a párkapcsolatod.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon szeretnél többet törődni a párkapcsolatoddal, minden erőddel azon vagy, hogy erre időt szakíts. Ha nagyvonalú akarsz lenni kedveseddel, akkor szerezz neki egy olyan meglepetést, amelynek biztosan örül. Foglalj le egy szobát magatoknak egy vízparti szállodában, és legalább néhány napot szánjatok a pihenésre. Ha lehet, akkor menjetek kettesben, így valóban törődhettek egy kicsit egymással!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Feszült vagy a hétköznapok során, és mi tagadás, egy kicsit kötekedő is. Ebből könnyen származik bonyodalom a párkapcsolatodban, mert sokkal könnyebben ugrotok egymásnak a kedveseddel. Figyelj arra, hogy indulatosságoddal ne bántsd meg annyira, hogy hosszú időre megsértődjön. Ha mégis megtörtént a baj, akkor igyekezz kedvesedet kiengesztelni, mutasd ki valamilyen formában, hogy megbántad a történteket.

Bak (december 22. - január 20.)
Nagyon sűrű lesz a programod lehet az elkövetkező napokban, sok családi és baráti összejövetelben lehet részed. Örülsz ennek, hiszen úgy érzed, hogy végre kitörhetsz egy kicsit a hétköznapokból. Jó ötlet, ha mindenhová magaddal viszed kedvesedet is, hiszen így érezheti, hogy összetartoztok. Ügyelj arra, hogy arra is maradjon idő, hogy kettesben lehessetek egy kicsit.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
A napokban teljesen be lehetsz sózva, szinte állandóan mehetnéked van. Minden napra kitalálsz valamilyen programot, amivel színesebbé tehetnéd a közös életeteket. Ez először még tetszhet is a kedvesednek, de aztán belefáradhat abba, hogy nincs egy nyugodt estétek, amikor kettesben - és nyugton - lehetnétek. Fogadd el, ha pihenésre vágyik.

Halak (február 20. - március 20.)
Amikor esténként hazaérsz a munkából már nagyon fáradt lehetsz, pedig otthon is sok tennivaló várhat rád a napokban. Mire a munkád végére érsz, már csak arra vagy képes, hogy az ágyba zuhanj. Természetes, hogy ez nem tesz jót a magánéletednek, hiszen nincs erőd arra, hogy kedveseddel is foglalkozz egy kicsit. Ha viszont őszintén segítséget kérsz tőle, és elmondod neki, mennyire sok neked a teendő, akkor megoszthatjátok a házimunkát!