Szerelmi horoszkóp június 15-től 20-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Itt az ideje, hogy minél több időt tölts a kedveseddel, hiszen nagyon örömteli és játékos módon tudjátok alakítani a kapcsolatotokat. Mutasd ki felé minden nap, hogy gondolsz rá, és lepd meg olyan kedves ajándékokkal, amelyek biztosan jókedvre derítik. Figyelj arra, hogy ne drága holmikat vásárolj neki, inkább olyan apróságokat, amelyekre régóta vágyott. Megteheted azt is, hogy a kedvenc ételeivel leped meg esténként!

Bika (április 21. - május 20.)
Kapcsolatodban át szeretnéd érezni a végtelen gyengédséget, és sokkal inkább vágysz kedvesed figyelmére, mint máskor. Bármennyi időt is töltesz partnereddel, nem elég neked, és a legszívesebben állandóan vele lennél! Odafigyelsz rá, nagyon szívesen hallgatod végig a gondjait, éppen ezért erősödhet meg a kapcsolatotok. Figyelj arra, hogy ha kedvesed fáradt ahhoz, hogy figyeljen rád, akkor ne sértődj meg!

Ikrek (május 21. - június 21.)
A napokban szükséged lehet a toleranciádra ahhoz, hogy kedvesedet jobban megértsd. Megtapasztalhatod, hogy egészen másképpen gondolkodik egy sor fontos kérdésről, és az első pillanatban ez feszültséggel tölthet el. Ha azonban mindketten törekedtek arra, hogy álláspontjaitokat közelítsétek egymáshoz, akkor találhattok kompromisszumos megoldásokat! Ha végképp nem megy az egyeztetés, akkor hagyjatok egy kis időt egymásnak gondolataitok rendezésére!

Rák (június 22. - július 22.)
A napokban rájössz arra, hogy szerelmi kapcsolatod mekkora értéket képvisel számodra, és képes vagy ennek megfelelően kezelni is azt. Ha kedvesed figyelmesen bánik veled, akkor maximálisan viszonozni szeretnéd a gondoskodását. Éppen ezért megfordul a fejedben, hogy meg kellene lepned valamivel, egy aprósággal, aminek biztosan örülne. Jó ötlet lehet egy romantikus utazás, amely csak arról szól, hogy együtt vagytok, és a napi problémákat egy kicsit magatok mögött hagyjátok.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nem vagy túl közlékeny a napokban kedveseddel, és ezt ő nagyon furcsának találhatja. Máskor általában beszédes és jókedvű vagy, éppen ezért nagyon szokatlan számára a viselkedésed. Azt gondolhatja, hogy már nem annyira fontos neked, mint eddig. Éppen ezért lenne fontos, hogy elmondd neki, hogy az érzelmeid változatlanok, de most egy kicsit több időre van szükséged. Tudasd vele azt is, hogy kizárólag ő érdekel!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Érdemes lenne tudatosan megkeresni a kedvesedben azokat az izgalmas tulajdonságokat, amelyek felfrissíthetnék a kapcsolatotokat. Próbálj meg úgy tekinteni rá, mint egy ismeretlen emberre, és fedezd fel újra, milyen is ő a lelke mélyén! Megteheted, hogy te is megmutatod neki az éned azon részét, amely korántsem hétköznapi. Az időszak alkalmas arra is, hogy olyan témákról beszélgessetek, amelyek nagy intimitást igényelnek, ezért nem minden nap kerülnek szóba.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Itt az ideje annak, hogy a teljes megújulás élményével ajándékozd meg kedvesedet! Ez magában foglalja azt is, hogy jobban odafigyelsz rá, és megleped azokkal a hétköznapi apróságokkal, amelyek nagy örömet okoznak neki. Emellett megörvendeztetheted azzal is, hogy a külsődet is megújítod egy kicsit, újítsd fel a ruhatáradat, és egy új hajszín vagy frizura is csodákat tehet a kapcsolatoddal! Add meg kedvesednek azt az élményt, hogy büszke lehessen rád!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Kicsit szűknek érzed a kereteket párkapcsolatodban, és úgy érezheted, hogy kedvesed túl rövid pórázon tart téged. Lehet, hogy levegőre van szükséged, és nagyon szívesen elutaznál néhány napra a barátaiddal, vagy talán egyedül mennél szórakozni. Ha partnered féltékeny természetű, és nem érti meg az igényeidet, akkor számíthatsz néhány feszült napra a következő időszakban! Ezt pedig csak türelemmel és megértéssel oldhatod fel!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon változékonyak a hangulataid a napokban, és a kedvesed nem nagyon tudja követni az érzelmi változásaidat. Lehet, hogy az egyik percben kifejezed felé a ragaszkodásodat, a másik pillanatban pedig már szabadságra vágysz. Próbálj meg egy kicsit kiegyensúlyozottabban viselkedni, és figyelj arra is, hogy ne bántsd meg a kedvesedet. Sokat segít, ha többet beszélgettek, ez lehetőséget adhat a nehezebb időszak átvészelésére is!

Bak (december 22. - január 20.)
Feszült időszak várható a kapcsolatodban, ez annak köszönhető, hogy mindketten megértést vártok el a másiktól, de az odafigyelést már nehezebben adjátok meg egymásnak. Azt várjátok, hogy a másik tegye meg az első lépést az érzelmi odafordulásban, és ha ez nem történik meg, akkor csalódottá, sőt, sértődötté válhattok. Ha jól szeretnéd kezelni a kialakult helyzetet, akkor mutass érdeklődést partnered problémái iránt, és hallgasd végig a mondandóját!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
A napokban nagyon sok teendővel kell megküzdened a munkahelyeden, így kevés energiád marad arra, hogy a párkapcsolatoddal törődj. Esténként kedvesed arra vágyik, hogy végighallgasd a problémáit, talán némi gyengédség is hiányozhat neki. Amikor azt tapasztalja, hogy fáradt vagy, akkor megértő lehet, de maradhat benne egy kis hiányérzet, hiszen szüksége lenne az odafigyelésedre. Tudasd vele, hogy csak átmeneti állapotról van szó!

Halak (február 20. - március 20.)
Szerelmed jelentheti neked mindazt, ami segít abban, hogy energiát nyerj a hétköznapi munkákhoz. Mivel most harmónia van a párkapcsolatodban, sokkal nyugodtabb és türelmesebb tudsz lenni a munkahelyeden is. Biztonságban érezheted magad kedvesed mellett, és azt tapasztalod, hogy bármit meg tudtok beszélni. Jól teszed, ha tudatosan tartod fenn ezt a harmonikus állapotot - például azzal, hogy te is teszel kedves gesztusokat a partnered felé!