Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold az Ikrek csillagjegyben halad, és szemben áll a Jupiterrel. Ma különösen vigyázzunk kezeink épségére, és igyekezzünk kíváncsiságunkat féken tartani.
Vágólapra másolva!

A Hold az Ikrek csillagjegyben halad. Egészségünk szempontjából a kezeink kerülnek kiemelkedő helyre, tehát figyeljünk oda, ha veszélyes szerszámokkal dolgozunk. A konyhában is bánjunk óvatosan a szúró-vágó eszközökkel, késekkel, ollókkal. Nem ma van a barkácsolás napja sem, ezt halasszuk el máskorra.

Nagyon kíváncsi hangulatban leszünk egész nap, szinte minden érdekel minket. Információra éhesen vagyunk jelen a világban, és bizony könnyen rá lehet venni minket egy kis pletykálkodásra. Bármennyire is érdekel azonban minket munkatársunk magánélete, tartsuk féken a kíváncsiságunkat - lehet ugyanis, hogy olyan dolgokat tudunk meg a másikról, amelyek egyáltalán nem tartoznak ránk. Nagyon sikeresek lehetünk viszont a tanulmányainkban, tehát tereljük hasznos irányba az információéhségünket: olvassunk a szakmánkhoz kötődő könyveket, újságokat.

Ma a Hold szemben áll a Jupiter bolygóval. Nehezebben fogadjuk el egymást, és rendkívül bosszantó számunkra, ha munkatársaink, családtagjaink más véleményen vannak, mint mi - különösen, ha még ránk is akarják erőltetni a saját nézeteiket. Igyekezzünk szem előtt tartani azt, hogy a sokféleség egy közösségben mindig megnöveli a hatékonyságot.