Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold már a Vízöntő csillagjegyben halad, és nehéz fényszögben áll a Merkúrral. Ma kicsit másképp látjuk a problémáinkat, így a megoldás villámcsapás-szerűen hasíthat belénk.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold már a Vízöntő csillagjegyben halad. Egészségügyi szempontból a lábszárunk kerül előtérbe, és akik a visszerek kellemetlen problémájával küzdenek, ma elgondolkodhatnak azon, hogy mit tehetnének a megoldás érdekében. Szerezzünk minél több információt a témáról, akár tanácsot is kérhetünk egy érgyógyász szakorvostól - azonban a műtétet ne a mai napra időzítsük.

Ma a felfedező hajlam lesz jellemző a hangulatunkra. Új megoldások juthatnak eszünkbe az élet minden területével kapcsolatban, tehát érdemes a problémáinkat friss szemmel megvizsgálnunk, újragondolnunk. Az igazán jó ötlet villámcsapásszerűen érkezhet meg hozzánk!

Ma a Hold nehéz fényszögben áll a Merkúrral. Kommunikációs képességeink a mai napon nem tudnak maradéktalanul megnyilvánulni. Hallgataggá, morcossá válhatunk, de azt is tapasztaljuk, hogy semmiképpen sem sikerül szót értenünk egymással. Igyekezzünk ma nagyon világosan fogalmazni, bármiről legyen is szó.