Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Bak csillagjegyben halad, s este már érezhetjük a Hold-Vénusz együttállás hatásait. Fogyasszunk sok nyers zöldséget és gyümölcsöt, és igyekezzünk kikapcsolódni.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Bak csillagjegyben halad. Érdemes elgondolkodnunk azon, hogy táplálkozásunk biztosítja-e mindazokat az ásványi anyagokat, amelyekre a testünknek szüksége van. Ha úgy érezzük, túl egysíkúan táplálkozunk, vagy túl kevés vitamint fogyasztunk, akkor pótoljuk a hiányzó vitaminokat valamilyen táplálék-kiegészítő formájában. Ennél azonban jobb megoldás, ha megpróbálunk figyelni arra, hogy elegendő zöldség- és gyümölcsfélét fogyasszunk, lehetőleg nyersen.

Ma nagyon objektíven látjuk a világot. Tisztábban vagyunk képeseke önmagunkat és másokat is vizsgálni, ezt kihasználhatjuk kapcsolataink rendezésénél. Érdemes tisztázó beszélgetéseket folytatnunk a családunkkal vagy munkatársainkkal, hiszen felismerhetjük, hogy csak együtt oldhatjuk meg a mindenkit zavaró problémákat.

Este már érezhetjük a Hold-Vénusz szembenállás hatásait. Lehet, hogy alkalmat kapunk arra, hogy egy kicsit kikapcsolódjunk, és élvezhetjük az élet kellemes oldalát is. Mégis nehezen hangolódunk rá arra, hogy akár jól is érezhetnénk magunkat, s inkább eljátsszuk a mártír szerepét.