Karrierhoroszkóp május 14-től 20-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon szeretnéd anyagi biztonságban érezni magadat, és ennek érdekében rendkívüli erőfeszítésekre is hajlandó vagy. Találhatsz olyan lehetőségeket, amelyekkel több pénzt kereshetsz, vagy megbízhatnak a munkahelyeden plusz feladatokkal is, amelyekért több pénz jár. Mivel nagyon motivál a pénz, örömmel fogadod a többlet munkát. Üzleti tárgyalásaid során figyelj arra, hogy olyan megállapodásokat köss, amelyek biztos haszonnal járnak számodra.

Bika (április 21. - május 20.)
Általában nagyon megfontoltan állsz hozzá a munkához, és az üzleti ügyekben kicsit lassabban döntesz, mint mások. A napokban azonban rendkívül dinamikus és kommunikatív hangulatba kerülhetsz, nagyon gyorsan alkalmazkodsz a váratlan helyzetekhez is. Mindez megadja neked a lehetőséget arra, hogy rugalmasan kezeld a napi ügyeidet, így sokkal hatékonyabb lehetsz. Az üzleti életben több olyan új lehetőség találhat meg, amely hosszabb távon is jövedelmező.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Munkatársaid és üzletfeleid megszokhatták már, hogy nagyon rugalmasan kezeled a mindennapi feladatokat, ráadásul meglehetősen gyorsan dolgozol. A napokban egy kicsit lelassulsz, s akár hallgataggá is válhatsz, ami nem kedvez annak, hogy érdemi kommunikációt alakíts ki a munkatársaiddal, üzleti partnereiddel. Ha el tudod halasztani a fontos megbeszéléseket, tárgyalásokat, akkor várd meg, amíg nagyobb kedved lesz ahhoz, hogy ezeket lebonyolítsd.

Rák (június 22. - július 22.)
Nagyon kedves arcodat mutatod a munkahelyeden, fogékony vagy a munkatársaid problémáira. Vágysz arra, hogy hasznossá tedd magad, és rendkívül jó ötleteid adódhatnak, hogy miként lehetne kezelni a munkahelyi feszültségeket. A nehezebb feladatokkal is könnyebben megbirkózol, ez köszönhető a rugalmasságodnak. Figyelj arra, hogy egyik-másik üzleti partnereddel annyira szimpatizálhatsz, hogy indokolatlan engedményeket is tehetsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Akár az erődön felül is hajlandó leszel teljesíteni a munkahelyeden, és ezt azért teszed, mert tudod, hogy a több munka most előrelépést is rejthet számodra. Jó ötlet, ha tisztázod magadban, hogy mit szeretnél elérni, hiszen ennek tudatában könnyedén alakíthatod úgy az eseményeket, hogy neked kedvezzen ez az időszak. Ha fontos üzleti tárgyalásaid adódnak, akkor helyezd előtérbe a hosszabb távú együttműködés lehetőségét.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Érdemes megvizsgálnod, hogy milyen irányban fejlődhetnél még a szakmádon belül, hiszen a továbbképzés magasabb pozíciót, több jövedelmet jelenthet számodra, tehát hosszabb távon bőségesen megtérül az idő, amit erre szánsz. Mérlegeld, hogy mekkora teher lenne számodra egy hosszabb, komolyabb képzés, gondold végig azt is, hogy lenne-e rá energiád. Az üzleti élet új lehetőségeket tartogat számodra, amelyek ugyan komoly kihívások elé állítnak, de idővel nagy hasznot hozhatnak.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon céltudatos vagy, és pontosan tudod, hogy mit szeretnél elérni a munkahelyeden. Érdemes még pontosabban körvonalaznod a céljaidat, hiszen ezeket most kevesebb erőfeszítéssel elérheted, bár annyi a hajtóerő benned, hogy szinte minden akadályt elháríthatsz. Elképzelhető, hogy segítőtársakat is kapsz: nagyon kedvesen bánsz a munkatársaiddal, s ez meghozza a gyümölcsét, melléd állnak. Az üzlet tárgyalások során figyelj arra, hogy ne legyél túl rámenős!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Mindig tisztában voltál azzal, hogy ha jók a kapcsolataid, az már fél sikert jelent. Tudod azt is, hogy számíthatsz a munkatársaid támogatására. Most megtapasztalhatod, hogy éppen a jó kapcsolataid segítenek hozzá egy olyan feladathoz, amely hosszabb távon is előre vihet a munkahelyeden. Bár a szakmai tudásod is a helyén van, azonban a jó lehetőségeket most személyes varázsodnak köszönheted. Ha az üzleti ügyeidet illetően tanácstalan vagy, akkor nem szégyen megkérdezned valakit, akinek adsz a véleményére.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon sok teher hárul rád a munkahelyeden, talán még azokat a feladatokat is neked kell elvégezned, amelyek nem a te munkakörödhöz tartoznak. Mivel nagyon sok energiával rendelkezel, nem bánod, hogy több a munkád, bár egy kicsit zavarba lehetsz, mert nem tudod, hogyan oszd be az idődet. Nem a plusz terhekkel van a baj, hanem inkább az idegesít, hogy nagyon nehezen sűríted bele a napodba a rengeteg teendőt. Egy idő után feledékennyé válhatsz, éppen ezért írd fel, mikor lesznek a fontos üzleti tárgyalásaid!

Bak (december 22. - január 20.)
Teli vagy ötletességgel, bátorsággal, hogy az új gondolataidat felvállald, akár a feletteseid előtt is. Éppen a kreativitásod hozhatja meg neked a sikert: azt tapasztalod, hogy egyre jobban ragaszkodnak hozzád a munkahelyeden, így akár kivívhatsz magadnak egy tekintélyesebb pozíciót. Már az előrelépés gondolata is energiával tölt fel, így azt sem bánod, ha még több terhet raknak a válladra. Ha fontos üzleti tárgyalásaid lesznek, akkor azt tapasztalhatod, hogy a magánéletedre nem jut elég időd.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy a kommunikációd minősége megfelelő legyen. Különösen arra figyelj oda, hogy a feletteseiddel érdemben is megbeszéld az éppen aktuális feladatokat, teendőket, ne vesszetek el a részletekben. Kérdezz rá, hogy mit várnak el tőled, s ha vannak homályos pontok, akkor azokat érdemes tisztáznod. Üzleti életedben szánd a következő napokat az információgyűjtésre, hiszen néhány ügyben csak akkor dönthetsz előnyösen, ha minden információ a birtokodban van.

Halak (február 20. - március 20.)
Nagyon rugalmas vagy, ezt a tulajdonságodat a munkádban tudod a leghasznosabban kiaknázni. Ha nyitott vagy a munkatársaid felé, akkor hatékonyabban tudtok együtt dolgozni, ráadásul a közös munkátok minősége is javul. Rájöhetsz arra is, hogy néhány munkatársadat sokkal jobban kedveled, s nem csak szimpla munkakapcsolatban állsz velük, hanem már inkább a barátaidnak tekinted őket. Üzleti tárgyalásaid jó légkörben zajlanak, ez kedvez annak, hogy közös célokat tűzzetek ki magatok elé.