Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Rák jegyében jár, kvadrátban áll a Mars bolygóval. Általánosságban feszültebbek lehetünk, mint máskor, de kis odafigyeléssel ezt az energiát jó dolgokra is felhasználhatjuk.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a nap nagyobb részében még a Rák jegyében jár. Ezen a napon a szokásosnál is jobban vágyunk az érzelmi biztonságra, és arra, hogy szeretve érezzük magunkat. Ma minden gondolatunk az otthon, a család körül forog, szeretnénk a magunkénak tudni egy olyan hátteret, amely erőt adhat a mindennapokhoz. Akik már családosak, azok felhívhatják a távolabbi rokonaikat, és akkor érzik magukat a legjobban, ha a gyerekeikkel lehetnek. Aki azonban még egyedülálló, és nincs saját családja, annak is gyakrabban eszébe jut ez a téma, és valami megmagyarázhatatlan okból rengeteget gondol az esküvőre, házasságra vagy a gyermekvállalásra. Ez a fajta éber álmodozás nagyon jó dolog, mert segít célokat felállítani, és talán ráébredünk arra, mennyire megváltoztak a motivációink az utóbbi időszakban.

A Hold ma kvadrátban áll a Marssal. Indulataink elszabadulhatnak, általánosságban is jellemzőbb ránk a feszültség. Próbáljuk meg megőrizni hidegvérünket, bármennyire is nehéznek tűnik időnként, ne engedjük elhatalmasodni magunkon a dühöt. Inkább használjuk ki pozitívan a felgyülemlett energiákat, és menjük ki a szabadba, kiránduljunk, vagy találjunk ki valamilyen érdekes programot. Különösen az idegesíthet fel minket, ha mások értetlenkednek, és többször is el kell ismételnünk a mondanivalónkat. Azt is megtapasztalhatjuk, hogy szexuális étvágyunk megnő, és a szex nagyon intenzívvé válhat. Talán sokkal kísérletezőbbek, nyitottabbak és gátlástalanabbak lehetünk ezen a téren, mint más napokon.