Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Nyilas jegyében jár, szextilben áll a Marssal és a Neptunusszal. Az álmodozásba menekülhetünk a mindennapok szürkesége elől.
Vágólapra másolva!

A Nyilas jegy uralja a csípő, a comb és a fenék területét, ezért a hízásra hajlamosak ma különösen ügyeljenek arra, hogy mit esznek, hiszen a zsíros és egészségtelen ételek szinte biztosan rajtuk maradnak és nagyon nehéz lesz ledolgozni a kialakuló "párnácskákat". Mivel a legtöbb nőnél, legyen az sovány vagy teltebb, előbb-utóbb megjelenik a narancsbőr, érdemes a mai napon átfogó kúrába kezdenünk, hogy a nyári fürdőruha-szezont már csinosabban kezdhessük. A krémek, a masszázs mellett kiemelten fontos szerepe van a mozgásnak és az étrendnek is a narancsbőr elleni küzdelemben, együnk minél kevesebb édességet, zsíros ételt és kerüljük a sót. A hangsúlyt helyezzük a zöldségekre, gyümölcsökre és a teljes kiőrlésű gabonafélékre. Emellett igyunk meg naponta legalább két-három liter folyadékot és rendszeresen tornáztassuk meg a kritikus testtájakat. Természetesen a lényeg itt is a következetessség és a rendszeresség. A mai napon különösen jótékony hatása lehet a szabadban végzett mozgásformáknak, a futásnak vagy a lovaglásnak.

A Hold ma szextilben áll a Marssal és a Neptunusszal. A mai napon az álmodozásba menekülhetünk a mindennapi rutin szürkesége elől, könnyedén úgy érezhetjük, hogy a fantázia világa sokkal vonzóbb, mint a valós világ. Érdemes egy kicsit többet foglalkozni a művészetekkel, és valamilyen kreatív tevékenységben kiélni magunkat. A mai nap az álomfejtésre is igen jó alkalom lehet. Reggel jegyezzük fel álmainkat, próbáljunk meg minél több dologra, motívumra visszaemlékezni. Hosszú távra irányt mutató tanácsokat találhatunk bennük és régi problémáinkat, rendezetlen viszonyainkat magyarázhatják meg.

A mai napon érdemes azokkal az emberekkel is több időt tölteni, akik a legközelebb állnak a szívünkhöz, és akiket időnként sajnos egy kicsit elhanyagolunk más típusú elfoglaltságaink miatt. A legjobban akkor járunk, ha leülünk, és meghallgatjuk őket: ma ugyanis sokkal fogékonyabbak vagyunk a többi emebr érzelmeire, hangulataira, így pedig megértőbben tudunk feléjük fordulni. Azért is lehet előnyösebb, ha ma nem mi beszélünk a problémáinkról, mert a mai napon megnőhet bennünk a függtlenség, az önállóság vágya - inkább másoknak próbáljunk meg erőt adni.