Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Mérleg jegyében jár, együtt áll a Nappal. Érdemes a mai napot arra szánni, hogy az élet egyszerű örömeinek hódoljunk.
Vágólapra másolva!

A Hold ma már a Mérleg jegyben jár. Minden gondolatunk a szépség és a harmónia körül forog, mindenben ezt keressünk, amivel csak találkozunk. Legszívesebben az egész napot a kedvesünkkel, szeretteinkkel töltenénk, semmi kedvünk eltávolodni tőlük, sem érzelmi, sem fizikai értelemben. A mai nap tökéletes arra, hogy társaságba menjünk és este a barátainkkal töltsünk néhány kellemes órát: ma ugyanis különösen elbűvölőek, szeretetreméltóak lehetünk. Ha nincs kedvünk kimozdulni, akkor bújjunk egy takaró alá a partnerünkkel, némi édesség és egy művészeti album társaságában. A nyugodtság és harmónia ilyen irányú megélése hosszú távra energiával tölthet fel mindenkit.

A Hold ma együtt áll a Nappal. Ennek a csillagállásnak és az Újholdnak köszönhetően rengeteg energiánk lehet, különösen ahhoz, hogy az élet egyszerű örömeinek hódoljunk, és pusztán jól érezzük magunkat a bőrünkben. Együnk finom ételeket, igyunk kellemes borokat, hallgassunk jó zenét és élvezzük a szeretteink társaságát. Ez a hangulat egy kicsit azonban befelé fordulóvá tehet minket, és egy olyan időszaknak nézünk elébe, amikor nem szívesen változtatunk az életünkön és jól bevált szokásainkon.

Érdemes lenne pedig átgondolni bizonyos viszonyainkat, elsősorban a családi kapcsolatainkat és az otthonunkat érintő kérdéseket. Ha az elkövetkező néhány napban nem szánjuk rá magunkat, hogy megvalósítsuk terveinket, legalább gondolkozzunk, álmodozzunk egy kicsit rajtuk. Így talán saját magunkat is jobban megismerhetjük.