Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Bika jegyében jár, szemben áll a Jupiterrel, kvadrátban áll a Szaturnusszal. Komoly igényünk lehet arra, hogy elfogadjanak bennünket, és ha ezt nem kapjuk meg, könnyen agresszióval válaszolhatunk.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Bika csillagjegyben jár. Ezen a napon sokaknak rosszabbodhat fogfájása, figyeljünk azonban arra is, hogy a rossz fogak komolyabb bajok előjelei illetve okozói lehetnek. A gyulladásos folyamatok kihathatnak az egész szervezetünkre, könnyedén okozhatnak hajhullást vagy ekcémát. A Bika jellegű napokon sokkal nagyobb az esélye a torokfájásnak, torokgyulladásnak is, így mindenképpen próbáljuk ezt megelőzni azzal, hogy melegebben öltözünk fel, betakarjuk a torkunkat. A reggeli kávé helyett pedig kortyolgassunk el egy csésze finom teát. A fizikai tüneteknek sokszor lelki okai is vannak. Ha megfájdul a torkunk, gondolkozzunk el azon, mi olyan dolog lehet az életünkben, amit nem tudunk lenyelni, ami miatt folyamatos a feszültség bennünk.

Ma a Hold szemben áll a Jupiterrel, és kvadrátban áll a Szaturnusszal. Ez a csillagállás elsősorban a párkapcsolatunkra lehet befolyással, nagyon komoly igényünk támadhat arra, hogy elfogadjanak bennünket. Ha olyan jelzéseket kapunk, amelyeket negatívnak értékelünk, azt érezhetjük, hogy bírálnak, megkérdőjelezik tetteink, cselekedeteink helyénvalóságát.

Délután ezek a rossz érzések némi agresszió és indulatosság formájában jelentkezhet az életünkben, amivel könnyen megbánthatjuk a szeretteinket. Inkább vonuljunk el egy kicsit, és foglalkozzunk saját magunkkal, álmainkkal és kreativitásunkkal. Fizikai szinten nagyon fáradtnak, elgyötörtnek érezhetjük magunkat, az arra hajlamosak izom-, ízületi vagy csontfájdalmakra panaszkodhatnak - ez a nehézkesség pedig a lelki életünkre is hatással van. Vegyünk egy élénkítő aromaterápiás fürdőt (citrus-, vagy gerániumolajjal, esetleg rozmaringgal), utána foglalkozzunk valami kellemes, vidám dologgal.