Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Vízöntő jegyében jár, szemben áll a Marssal, együtt áll a Neptunusszal. Kedvetlenek, mogorvák lehetünk, feszültségünket másokon próbáljuk meg levezetni.
Vágólapra másolva!

A Hold ma már a Vízöntő csillagjegyben jár. Különösen fogékonyak leszünk az újdonságokra, mindenre, ami szokatlan. Ma legszívesebben kipróbálnánk valamilyen extrém sportot, amelyet egyszerre tartunk érdekesnek és veszélyesnek. Természetesen az újdonság varázsa is erősen befolyásolhatja választásunkat. Ma többször megfordul a fejünkben, milyen jó lenne hegyet mászni vagy kipróbálni az ejtőernyőzést. Ez még azokra is jellemző lesz, akik egyébként nem szívesen mozdulnak ki otthonról, és csak azokat a dolgokat kedvelik, amelyek biztonságosak: ma ezeket a dolgokat kicsit talán unalmasnak fogjuk találni. Aki "szelídebben" szeretné megélni a Vízöntő-napokat, az válasszon olyan elfoglaltságot, ahol valamilyen módon kapcsolatba kerülhet érdekes, új dolgokkal. Érdemes elolvasni egy sci-fi regényt, vagy megnézni egy ilyen témájú filmet. Ma kihasználhatjuk a fantáziánkat és az intuíciónkat, és jóleső ábrándozással tölthetünk néhány órát. Érzelmi szempontból ügyeljünk arra, hogy a mai napon sokkal kevésbé leszünk toleránsak, mint máskor: nehezen viseljük el, ha valaki nem úgy gondolkodik, mint mi.

Ma a Hold szemben áll a Marssal és együtt áll a Neptunusszal. Szótlanok, kedvetlenek, mogorvák lehetünk, legszívesebben csak ülnénk egyedül, és rosszkedvünk minden pillanatát kiélveznénk. Az érzelmeink is ingadozhatnak: az egyik pillanatban dühösek és ingerültek vagyunk, a másikban szomorúak és melankolikusak. Ezt a belső bizonytalanságot másokon vezetjük le, könnyen keveredünk vitába a szeretteinkkel, és olyan dolgokat is a másik fejéhez vágunk, amelyeket nem is gondolunk komolyan. Rosszabb esetben magunkat kínozzuk, és hajlamosak leszünk különböző bódító szerekhez menekülni; ma könnyen azt gondolhatjuk, hogy a gyógyszerek, az alkohol, vagy az evés segít a rossz hangulatunkon.