Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Vízöntő jegyében jár, kvadrátban áll a Jupiterrel, szemben áll a Szaturnusszal. Lehetséges, hogy komoly döntést kell hoznunk, de inkább aludjunk rá egyet, mielőtt elhamarkodott lépést teszünk.
Vágólapra másolva!

A Hold ma már a Vízöntő jegyében jár. Érzelmeink egy kicsit visszafogottabban jelenhetnek meg, mint egyébként, hűvösnek, tartózkodónak tűnhetünk mások szemében. Ez szerencsére nem jelenti azt, hogy közömbösek lennénk a világ dolgai és a többi ember iránt. Sőt, ha valakinek segítségre van szüksége, akkor azonnal minden követ megmozgatunk érte. Ez a vonás akár abban is megnyilvánulhat, hogy szívesen veszünk részt önként valamilyen humanitárius vagy jótékonysági akcióban. A tartozkodó magatartást tehát igenis mély érzelmeket takar, mindössze annyiről van szó, hogy nem úgy fejezzük ki szeretetünket mások felé, mint azt megszokhatták tőlünk.

A Hold ma szemben áll a Szaturnusszal, kvadrátban áll a Jupiterrel. Elsősorban hosszú távú terveink foglalkoztathatnak minket, lehetséges, hogy pont ma fogunk egy fontos, sorsdöntő elhatározásra jutni. Különösen a munkahelyünkön, a karrierünkben alakulhatnak úgy a dolgok, hogy komoly döntést kell hoznunk: talán olyan munkakört ajánlanak fel, amely a mostaninál nagyobb felelősséggel, de természetesen több fizetéssel és elismeréssel kecsegtet. Alaposan fontoljuk meg a válaszunkat, különösen azért, mert ma hajlamosabbak lehetünk a hibák elkövetésére, és bizonyos helyzeteknek túlságosan nagy jelentőséget tulajdonítunk. Legyünk minél óvatosabbak, és tervezzünk meg előre minden lépést. Az érzelmi életünkben a befelé fordulás lehet ránk a jellemző, egyáltalán nem vágyunk mások társaságára. Az érzelmeink is ingadozhatnak: az egyik pillanatban dühösek és ingerültek vagyunk, a másikban szomorúak és melankolikusak. Ez az ambivalencia a döntéseinkre is jellemző: nem tudjuk igazán megmondani, mit szeretnénk valójában. Minden kérdésre inkább aludjunk egyet: holnap már sokkal tisztábban fogjuk látni a dolgokat.