Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Nyilas jegyében jár, szemben áll a Vénusszal, kvadrátban áll az Uránusszal. Csak azért bonyolódunk vitába a szeretteinkkel, mert unatkozunk.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Nyilasban jár. Lelkesek, derűlátóak lehetünk egész nap, örömmel fogadjunk a bennünket érő kihívásokat. Szinte minden feladatot egyfajta versenyként fogunk fel, és nagyon élvezzük, ha megmutathatjuk, milyen okosak, ügyesek, tehetségesek vagyunk. Hajlamosak leszünk azonban arra, hogy ne vegyük figyelembe az apróbb részleteket. Ennek viszont az lehet a következménye, hogy úgy tűnünk, mint aki félvállról veszi a dolgokat, és valójában nem is érdekelnek minket azokat a dolgok, amelyekért korábban még lelkesedtünk. Használjuk ki inkább a Nyilasra jellemző "nyughatatlanságot", mozgékonyságot, és próbáljunk ki egy új sportot (lehetőleg a szabadban), vagy menjünk el táncolni.

Ma a Hold szemben áll a Vénusszal, kvadrátban áll az Uránusz bolygóval, ezért sokkal nyugtalanabbak, feszültebbek lehetünk, mint máskor. Hirtelen indulataink megmagyarázhatatlannak tűnnek számunkra, s még saját érzelmeinket sem nagyon tudjuk hová tenni. A viták és veszekedések ilyen körülmények között könnyedén robbannak ki, bár látszólag semmilyen értelmes oka nincs annak, hogy egymásnak esünk. Próbáljuk meg elkerülni a felesleges perpatvarokat, amelyekbe sokszor csak azért megyünk bele, hogy ne unatkozzunk.