Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még az Ikrek jegyében jár, trigonban áll a Neptunusszal, kvadrátban áll az Uránusszal. Furcsa, ködös hangulatban lehetünk, nem figyelünk oda az intő jelekre.
Vágólapra másolva!

A Hold ma még az Ikrekben jár. Egészségügyi szempontból ez a légcsők, a tüdők területét érintheti. Aki allergiától szenved, annak ma rosszabbodhat az állapota. Aki csak bizonyos tüneteket észlel magán (orrfolyás, tüsszögés, szemvörösödés), annak mindenképpen érdemes minél előbb felkeresnie egy ezzel foglalkozó szakrendelést, ahol rengeteg tanácsot kaphat és megfelelő gyógyszert is felírnak neki, amellyel sokat javíthat az állapotán. Kis odafigyeléssel azonban mi magunk is tehetünk az allergiás tünetek rosszabbodása ellen. Tartózkodjunk zárt helyen és napközben ne nyissunk ablakot, legjobb a hajnali órákban szellőztetni. Viseljünk napszemüveget, mert így kevesebb pollen jut a szemünkbe, és érdemes mindig magunknál tartanunk speciális szemcseppet. Lehetőség szerint minden este mossunk hajat és az ágyneműt is cseréljük gyakrabban, mint a téli hónapokban. Végül, figyeljük rendszeresen a pollen-előrejelzést a televízióban, rádióban, így talán jobban fel tudunk készülni a veszélyes időszakokra.

A Hold ma trigonban áll a Neptunusszal és kvadrátban áll az Uránusszal. Némi belső, lelki feszültséget tapasztalhatunk, de ennek nem annyira az idegeskedés, mint inkább a világgal való furcsa, ködös kapcsolatunk lehet az oka. Talán kicsit különcködésre, felhők között járásra lehetünk hajlamosak. Rózsaszín szemüvegen keresztül nézzük a világot, és nem figyelünk azokra a jelekre, amelyek arra figyelmeztetnek minket, hogy nem tökéletes minden. Jobb lenne az óvatosság, különösen az érzelmi dolgaink terén: könnyedén tehetünk ugyanis olyan ígéreteket, amiket később nagyon megbánunk, de már nem tudunk változtatni rajtuk. Kerüljük az önáltatást, és próbáljunk meg ne dacból, konokságból cselekedni, csak azért, hogy megmutassuk: megtehetjük. A legjobb lenne, ha egy megfontolt és megbízható baráttal, vagy egy bölcsebb, tapasztaltabb családtaggal beszélnénk meg az ügyeinket. Ha sikerül valakivel beszélni, és képesek leszünk elfogadni azt, amit mond, komoly csalódásoktól kímélhetjük meg magunkat.