Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold már a Mérleg jegyében jár, szextilben áll a Marssal, kvadrátban áll a Merkúrral. Tele leszünk tetterővel, önbizalommal, de nehézkes lesz a kommunikáció.
Vágólapra másolva!

A Hold ma már a Mérleg jegyében jár. Sokkal érzékenyebben reagálhatunk az életünkben megjelenő diszharmóniára, mint más napokon. Idegesíthetnek minket az éles zajok, a kellemetlen szagok, a harsányan összeválogatott öltözék. Mindenben a harmóniára, a szépségre, a kiegyensúlyozottságra törekszünk, és legszívesebben a kedvesünkkel töltenénk minden percünket. Azt érezhetjük, az érzelmi kapcsolatok jelentik az elsődleges kulcsot a boldogságunkhoz. Szívesen foglalatoskodunk mindennel, ami szép, ami szemet gyönyörködtető, és amihez együttműködés és közös munka kell. Menjünk el valamilyen kézműves tanfolyamra, kiállításra, vagy rendezgessük családi fényképeket.

Ma Hold szextilben áll a Marssal, kvadrátban áll a Merkúrral. Tetterősnek, határozottnak érezzük magunkat, nem térünk ki olyan viták elől, amelyekbe máskor talán nem mennénk bele.
Látványos önbizalmunk ugyanakkor sokak szemében nagyképűségnek tűnhet, és könnyen visszatetszést kelthet vagy zavarba hozhatja azokat, akik visszahúzódóbbak. Úgy megyünk előre az utunkon, mint egy gőzmozdony, nem nézünk se jobbra, se balra, tapintatlanságunk sokszor szavakban is megnyilvánulhat. Könnyedén tehetünk olyan meggondolatlan megjegyzéseket, amivel nagyon megbántunk másokat.

Érdemes lenne egy kicsit több időt szánni a pihenésre, ennek a segítségével sikerülhet egy kicsit megnyugodni, és visszavenni a tempóból. Ne ma próbáljuk meg kifejezni az érzelmeinket, ne valljunk szerelmet, ne most akarjunk szakítani. A fontosabb üzleti tárgyalásokat is próbáljuk meg máskorra halasztani. Ma ugyanis mindennek, amit mondunk, könnyen félreértés lehet a vége, ez pedig felkorbácsolhatja bennünk az indulatokat, így akár az egész napot vitatkozással tölthetjük.