Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Halak jegyében jár,  trigonban áll a Marssal és a Jupiterrel. Kihasználhatjuk problémamegoldó képességünket, és nagyon jól meg tudunk érteni másokat. 
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Halak jegyében jár. Egészségügyi szempontból ez elsősorban a lábfejet érinti, de a Halakhoz tartoznak a test méregtelenítő és immunrendszerrel összefüggő folyamatai is. Figyeljünk ma oda ezekre egy kicsit jobban, és töltsünk el egy napot egy gyógyfürdőben: a víz, a szauna, a masszázas, a vízben végzett gimnasztika mind-mind különösen jó hatással vannak a testünkre és a lelkünkre. A rendszeres fürdőzés, az úszás különösen jó hatású azoknak, akiknek van egy kis súlyfeleslegük, hiszen a vízben végzett gyakorlatok egyáltalán nem terhelik meg az izületeket, de rengeteg kalóriát égethetünk el a segítségükkel és az izmokat is nagyszerűen megmozgatják.

A Hold ma trigonban áll a Marssal és a Jupiterrel. Ma nagyon jól kihasználhatjuk problémamegoldó képességünket. Tudatosan kezelve a helyzetet, több oldalról megvizsgálva az adott konfliktusokat, sokkal hatékonyabban tudjuk kezelni azokat. A Jupiternek köszönhetően sokkal inkább megértünk másokat. Éljünk a kedvező lehetőséggel, rendezzük vitás ügyeinket, elmérgesedett érzelmi helyzeteinket. Sokkal nagyobb lesz az elfogadási hajlam az emberekben, így ez a konstelláció kibékülések megkezdésére is alkalmas lehet. A mai napra a szellemi és fizikai energiáink is a maximumon lesznek, sőt, minden esélyünk megvan arra, hogy ezeket az energiáinkat nagyszerűen ki is használjuk. Munkahelyünkön lenyűgözhetjük a főnökeinket dinamizmusunkkal és határozottságunkkal, családi körben pedig képesek leszünk a régóta húzódó problémákat is megoldani. A mai nap nagyszerű arra is, hogy régóta függőben lévő ügyeinket "sínre állítsuk", hiszen ma különösen kedvező fogadtatásban lehet részük. Mivel energiánk szinte kifogyhatatlannak látszik, itt az ideje annak, hogy belevágjunk az edzésbe, és elmenjünk sportolni.