Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Mérelg jegyében jár, kvadrátban áll a Szaturnusszal és szextilben áll a Plútóval. Fáradtak, elgyötörtek lehtünk a nap legnagyobb részében.  
Vágólapra másolva!

Ma a nap legnagyobb részében a Hold még a Mérleg csillagjegyben halad. Jól tesszük, ha nagyon sok folyadékot iszunk, így tisztítva meg szervezetünket, megkönnyítve veséink dolgát. A mai napon koncentráljunk azokra a dolgainkra, ügyeinkre, amelyeket kreatívan, kicsit "művészi" gondolkodással kell megoldanunk, ahelyett, hogy a direkt fizikai előt, vagy a gyakorlatiasságot alkalmaznánk. Figyeljünk arra is, hogy ma sokkal hatékonyabban tudunk másokkal együttműködni, mint a hét többi napján, ezért ha segítséget kell kérnünk egy feladat megoldásához, tegyük meg bátran, hiszen ma mindenki örömmel fog támogatni minket.

Ha szeretünk tornázni, vagy szükségét érezzük egy kis edzésnek a strandszezon előtt, akkor a mai napon érdemes derekunkkal, hasunkkal törődnünk, és erőteljes támadás alá vennünk az itt található úszógumit. Meglepően jó eredményeket érhetünk el ezen a terülten. Aki valóban időt és energiát szán ma az edzésre, könnyen megtapasztalhatja, hogy akár még a feszes farmerébe is jobban belefér a gyakorlatok végzése után.

A Hold ma kvadrátban áll a Szaturnusszal, szextilben áll a Plutóval. Nagyon fáradtnak, elgyötörtnek érezhetjük magunkat, az arra hajlamosak izom-, ízületi vagy csontfájdalmakra panaszkodhatnak. Vegyünk egy élénkítő aromaterápiás fürdőt (citrus-, vagy gerániumolajjal, esetleg rozmaringgal), utána foglalkozzunk valami kellemes, vidám dologgal, ami igazán kikapcsol minket. Talán egy kicsit indulatosak is lehetünk ezen az estén, de annyira ellenőrzés alatt tartjuk saját magunkat, hogy igazából nem bántunk meg másokat, sőt, szeretteink nem is érzékelnek semmit a bennünk működő feszültségekből