Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Mérleg jegyében jár, kvadrátban áll a Mars bolygóval, trigonban áll a Neptunusszal. Érzékenyebben reagálhatunk a megjegyzésekre, mint más napokon.
Vágólapra másolva!

A Hold ma már a Mérleg jegyében jár. Egészségügyi szempontból ez a vesék területét érinti. A vese a test egyik méregtelenítő szerve, segít a salakanyagok kiválasztásában. ahhoz, hogy minél hatékonyabban tudják elvégezni a munkájukat, érdemes időnként egy salaktalanító kúrát elvégezni, hogy ezzel is átmossuk a "szerveinket". Fogyasszunk zöldség- és gyümölcsleveket, ezekben rengetgeg vitamin, nyomelem és ásványi anyag található, frissítő, élénkítő hatásúak. ezek hatása azonban annyira erős (sokan igen érzékenyen reagálnak rájuk), hogy ne ezek tegyék ki a folyadékfogyasztás nagy részét, inkább csak egy-két pohárral igyunk belőlük naponta. A legjobb hatása a tiszta ásvány- vagy forrásvíznak van, ebből naponta akár 2-3 litert is igyunk meg. Érdemes gyógyszertárban vagy drogériában speciális, vesevédő, méregtelenítő teakeveréket vásárolni, ebből naponta 2-3 csészényit kortyoljunk el.

A Hold ma kvadrátban áll a Marssal, és trigonban áll a Neptunusszal. Sokkal érzékenyebbek lehetünk, mint más napokon. Minden apró megjegyzést könnyen a szívünkre vehetünk, és túlreagálhatjuk a helyzeteket. Bármennyire is zavar minket mások viselkedése, igyekezzünk nem túlságosan agresszívak lenni, hiszen ma a többi ember is sérülékenyebb lehet. Ne ismételjük folyamatosan önmagunkat: az, hogy a másik ember nem reagál úgy, mint ahogy mi szeretnénk, nem jelenti azt, hogy nem értette meg, amit mondtunk. Fogadjuk el inkább azt, hogy mások esetleg bizonytalanabbak és nehezebben döntenek, mint mi. Ha feszültnek érezzük magunkat, menjünk el táncolni, vagy hallgassunk valami kellemes zenét. Az is nyugtatólag hathat ránk, ha megnézünk egy jó színdarabot.