Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Bakban járja útját, szextilben áll az Uránusszal és a Vénusszal. Kiegyensúlyozottak, boldogok leszünk, és könnyen szerelembe eshetünk.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Bak jegyében jár. Nyugodtabbak, visszafogottabbak lehetünk, mint más napokon. Szükségét érezzük annak, hogy minden lépésünket előre megtervezzük, és hogy hosszú távra gondolkodjunk. Egész nap azt érezhetjük, hogy vészes időhiányban szenvedünk, ezért saját magunkat és másokat is egyre sürgetünk. Próbáljunk meg egy kicsit lazítani! Nem fogunk lemaradni semmiről, ha nem táblázzuk be a nap minden pillanatát, és hagyunk magunknak egy kis lazítási időt. Az elkövetkező két napban semmi nem motivál minket jobban, mint a siker ígérete. Mindent képesek vagyunk ennek alárendelni, és sem időt, sem energiát, sem pénzt nem sajnálunk azért, hogy elérjük céljainkat. Legyünk azonban óvatosak: ha folyton csak a távoli jövőt tervezgetjük, lemaradunk a "pillanatban élés gyönyörűségeiről", és semmit nem fogunk tudni igazán élvezni.

A Hold ma szextilben áll az Uránusszal és a Vénusszal. Kiegyensúlyozott hangulatban lehetünk egész nap, különösen kellemes perceket tölthetünk el a családunk, szeretteink körében. Nagy öröm várhat ránk, de igyekezzünk ne túl sok pénzt költeni, mert hajlamosak lehetünk szép és kedves, de igazából haszontalan dolgokat vásárolni. Ma szerelmi életünk különösen dinamikusan alakulhat, nagyszerű perceket tölthetünk el kedvesünkkel. Az egyedülállókra is rámosolyoghat a szerencse, már ami a párválasztást illeti. Lehetőségünk lesz ugyanis arra, hogy megismerkedjünk valakivel, akivel akár első pillantásra fellobbanhat közöttünk a szerelem. Nagyon jó kapcsolat lehet ennek a találkozásnak az eredménye, amely minden szempontból izgató és boldog. Az egyetlen probléma talán a tartósságával lehet: ha nem dolgozunk elég keményen érte, sajnos csak könnyű, rövid életű flört lesz belőle.