Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Szűzben járja útját, szemben áll a Merkúrral, kvadrátban áll a Marssal és a Plútóval. Türelmetlenségünk, meggondolatlanságunk miatt könnyen vitába keveredhetünk.
Vágólapra másolva!

A Hold ma még a Szűzben jár. Egészségünk szempontjából ez a táplálékfelvételt és -leadást érintheti, Szűz jellegű napokon gyakrabban szenvedünk hasmenéstől. A legtöbb esetben ezt valamilyen étel váltja ki, komolyabb jelentőséget csak akkor kell neki tulajdonítani, ha hányás, láz vagy a székletbe keveredő vér kíséri. Ilyen esetben mindenképpen orvoshoz kell fordulni. Ha ezeket a tüneteket nem észleljük magunkon, és tudjuk, hogy olyan ételt ettünk, ami kiválthat nálunk hasmenést, akkor ne aggódjunk, a tünetek néhány nap alatt elmúlnak. Érdemes megfigyelni, mely ételek váltják ki nálunk a kellemetlen tüneteket, és azoktól tartózkodni. A magas rosttartalmú ételek pedig biztosítják a normális bélműködést.

A Hold ma szemben áll a Merkúrral, kvadrátban áll a Marssal és a Plútóval. Mindenféle szempontból óvatosságra van szükségünk, mert a mai napon különösen türelmetlenek és ingerlékenyek leszünk. Ez megnyilvánulhat abban is, hogy meggondolatlanul cselekszünk, de érzelmeink is túlfeszített formában jelentkeznek az életünkben. Valamit nagyon szeretnénk megosztani a körülöttünk élőkkel, de nem szabad túlerőltetnünk a dolgokat. A meggondolatlanságból nem ritkán az is következhet, hogy tapintatlanul, szemtelenül beszélünk másokkal, és ebből persze komoly sértődések, viták lehetnek. Igyekezzünk minél többet pihenni, relaxálni, különösen azért, mert a csillagok mai állása alapján gyakrabban fordul elő fejfájás és álmatlanság. Ha tehetjük, halasszuk el a fontos döntéseket, mert ma csekély annak az esélye, hogy jól döntsünk.