Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a nap nagyobb részét még a Rák jegyében tölti, és együtt áll a Szaturnusszal. Ma leginkább az életünkre vonatkozó hosszú távú tervek foglalkoztatnak minket.
Vágólapra másolva!

A Hold a nap nagyobb részét még a Rák csillagjegyben tölti. Ezen a napon a szokásosnál is jobban vágyunk az érzelmi biztonságra, és arra, hogy szeretve érezzük magunkat. Ma minden gondolatunk az otthon, a család körül forog, szeretnénk a magunkénak tudni egy olyan erős hátteret, amely erőt adhat a mindennapokhoz. Akik már családosak, azok talán gyakrabban telefonálnak haza, vagy legszívesebben azonnal felkerekednének a munkahelyükről, hogy az egész délutánt a gyerekeikkel töltsék. Akik azonban még egyedülállók, és nincs saját családjuk, azoknak is gyakrabban eszükbe jut ez a téma, és valami megmagyarázhatatlan okból rengeteget gondolnak az esküvőre, házasságra vagy a gyermekvállalásra. Ez a fajta éber álmodozás nagyon jó dolog, de az elkalandozott figyelem egyáltalán nem tesz jót a munkának. Napközben próbáljunk meg a komolyabb feladatokra koncentrálni még akkor is, ha a lelkünk küzd ez ellen és legszívesebben egész nap a (talán igen távoli) jövőt tervezgetné. Inkább este jutalmazzuk meg magunkat azzal, hogy minden percünket a családtagjainkkal, szeretteinkkel töltjük.

A Hold ma együtt áll a Szaturnusszal. Ma leginkább a hosszú távú tervek foglalkoztatnak minket. Legszívesebben minden lépésünket előre megterveznénk az elkövetkező öt évre, és pontos ütemtervet készítenénk az életünk minden területére vonatkozóan. Ez persze lehetetlen, hiszen rengeteg véletlen dolog történhet velünk, de mégis hasznos abból a szempontból, hogy meg tudjuk határozni azokat a célokat, amelyeket szeretnénk elérni az elkövetkező néhány hónapban vagy évben. Ne vegyük magunkat túl komolyan, inkább tekintsünk úgy a jövőre mint egy kalandra. Ahelyett, hogy mindenben a racionalitást keressük, inkább tanuljuk meg humorral felfogni a velünk történő dolgokat. Ne feledjük el: a nevetés igazi gyógyír lehet.