Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma belép a Kos csillagjegybe, együtt áll a Nappal és szextilben áll a Neptunusszal. A mai nap tökéletes arra, hogy valami új dologba vágjunk bele.
Vágólapra másolva!

A Hold ma belép a Kos csillagjegybe, ezzel megkezdődik az új holdhónap. Nemcsak ez erősíti a mai nap újrakezdő, megújuló hangulatát, hanem a mai napra eső Újhold és napfogyatkozás is. Különösen bátornak és merésznek érezhetjük magunkat. Ez a nap tökéletes minden újrakezdéshez. Ma érdemes belevágni új dolgokba, erőfeszítéseinket mindenképpen siker koronázza majd és sokkal eredményesebbek leszünk, mint ha máskor kezdenénk bele valamibe. Szívesen éljük meg a függetlenségünket és a kreativitásunkat. Az Újholdnak a Kos jegyében egészen különleges hatása van az életünkre. A mai napon minden lehetőség adott arra, hogy tiszta lappal induljunk, hogy sikerrel szabaduljunk meg rossz szokásainktól, gyümölcsöző új üzletbe vágjunk, újraértelmezzük a kapcsolatainkat vagy sikerrel kezdjünk bele egy tavaszi fogyókúrába.

A Hold ma együtt áll a Nappal és szextilben áll a Neptunusszal. A csillagok helyzete csak tovább hangsúlyozza a Kosban lévő Hold megújító erejét. Ma minden lehetőséget meg kell ragadnunk arra, hogy képesek legyünk elengedni a múlt dolgait, mindazt, ami visszafog minket. Arra is lehetőségünk nyílik, hogy a saját magunkról alkotott esetleges hibás képek helyett objektívebben tudjuk szemlélni magunkat, és ezzel az önismeretben is egy új lapot nyithassunk. Ez a képesség nagyban segítheti a megújulást, hiszen képesek leszünk meghatározni, mi az, amire ténylegesen szükségünk van és mi az, amiről csak hisszük, hogy kell nekünk, akár a karrierünk, akár a magánéletünk szempontjából. A párkapcsolatunkban is várható a megújulás, hiszen képesek leszünk mélyebb értelmet adni a szavainknak, és olyan dolgokat is kifejezni, amilyenekre eddig nem nyílt lehetőségünk. Intuíciónk segíthet abban is, hogy ráérezzünk, mit szeretne a másik, és így sokkal sikeresebb, kiegyensúlyozottabb és szorosabb kapcsolatot alakíthatunk ki.