Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma is a Vízöntőben tartózkodik, szextilben áll a Plútóval. Lehetőségünk lesz a lelki megtisztulásra, és kedvező időszak lesz a párkapcsolatok szempontjából is.
Vágólapra másolva!

A Vízöntő jegyben járó Hold a hagyományos felfogás szerint az alsó lábszárra és a bokákra van hatással. Viseljünk tehát kényelmes cipőt, és óvjuk bokánkat a megerőltetéstől, mert ma komolyabb baj (ficam, rándulás, törés) is könnyebben lehet belőle. Ha lehetőségünk van rá, érdemes ma a szokásosnál jobban elkényeztetni lábainkat, az egész testünkre jó hatással lehet a talpmasszázs.

A Vénusz állása szerint az elkövetkező három nap különösen kedvező a párkapcsolatok, szerelmi ügyek szempontjából. Nagyon kellemes órákat tölthetünk el a kedvesünkkel, a szinglik könnyebben találhatnak maguknak párt, és a most kialakuló kapcsolatok hosszú életűek lesznek. Nem lesz hiány romantikában sem, és aki magasabb szintre szeretne eljutni a kapcsolatában, ez lesz rá a tökéletes időszak. Azok is sikerrel "működhetnek", akik a közeljövőben kisbabát szeretnének.

A mai napon különösen sok lehetőséget ad a lelki megtisztulásra. Szívesebben fordulunk majd a lelki dolgok felé, jobban érezzük magunkat, ha meghúzódhatunk a háttérben és onnan vizsgálhatjuk a dolgokat. Érdemes lesz ma elgondolkozni a múltbáli sérelmeken és a jövőre vonatkozó motivációkon, hiszen könnyebben szabadulhatunk meg mindattól, ami felesleges és gátolja a fejlődésünket. Kerüljük el azonban a vitás helyzeteket és a versengést, a mai napon minden felesleges apróságból születhetnek komoly konfliktusok.