Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold még a Skorpióban tartózkodik, kvadrátban áll a Neptunusszal. Ma mindent negatívan látunk, kerüljük a döntéshelyzeteket és ne vágjunk bele semmi újba.
Vágólapra másolva!

A Hold még a Skorpióban tartózkodik. Foglalkozzunk ma a menstruációs problémák okozta panaszok megoldásával. A cickafark-tea nagyon jó hatású lehet, enyhíti a görcsöket és a rendszertelen menstruáció normalizálására is megfelelő. Azok, akik fogamzásgátló tablettát szednek, kerüljék kúraszerű alkalmazását. Akinek lehetősége van rá, végezzen el egy intimtorna-tanfolyamot, ez ugyanis nemcsak a menstruációs problémákon segíthet, hanem sokféle női problémát lehet vele kezelni vagy megelőzni.

A Skorpió napokon előszeretettel mélyedünk el a dolgokban, hajlamosak vagyunk a "vájkálásra". Válasszunk mára olyan tevékenységet a szabadidő óráira, amelyek kielégítik ezt az igényünket. A pszichológia vagy a filozófia lehetősége ad arra, hogy az emberi lélek vagy a világ dolgait mélyebben megismerjük, de tökéletesen megfelel erre a célra egy olyan izgalmas regény is, amelyik teljesen magával ragad minket.

Ma a Hold kvadrátban áll a Neptunusszal. Ma hajlamosabbak lehetünk arra, hogy valamilyen káros szenvedély rabjaivá váljunk, az alkohol és a cigaretta is erősebb hatással lehet a szervezetünkre, ezért igyekezzünk ma kerülni az ilyen szereket. Ma kicsit mindent rosszabb színben láthatunk a valóságosnál. Igyekezzünk kerülni a komolyabb döntéshelyzeteke és a konfliktusokat, nem valószínű, hogy jól fogunk tudni kijönni belőlük. Ma nem érdemes semmi újba belevágni, ragaszkodjunk a jól megszokott életvitelünkhöz addig, amig ez a baljós csillagállás már nem érezteti hatását.