Heti horoszkóp március 13-tól 19-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Általában nem mondható el rólad, hogy túlságosan is befelé forduló, filozofálásra hajlamos ember lennél. Különös módon az előtted álló napokban mégis hajlasz majd arra, hogy elmélyedj saját, belső világodban, s kicsit végiggondold, hogy miként is éled az életedet. Ez a hatás nagyon hasznos lehet számodra, hiszen rendbe teheted kapcsolataidat és rájöhetsz arra, hogy milyen mély, belső mozgatórugók befolyásolják viselkedésedet és másokhoz való viszonyodat.

Bika (április 21. - május 20.)
Lehetőséged lesz arra a következő napokban, hogy megszerezd mindazt magadnak, amire már régóta vágysz. Anyagi eszközeid kiterjedtebbek lehetnek, mint az elmúlt időszakban, s ez azt is jelentheti, hogy olyan vásárlásokat is megengedhetsz magadnak, amelyekre eddig nem volt lehetőséged. Figyelj arra, hogy ne azonosulj túlontúl anyagi helyzeteddel, hiszen Te nem vagy azonos a pénzeddel és a vagyonoddal, mások sem feltétlenül ennek függvényében ítélnek meg.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Érzékiséged szinte kivirágzik a következő napokban, különösen megérinthető leszel erotikus és szexuális értelemben. Ez azt jelenti, hogy fogékony vagy a kínálkozó "alkalmakra", észreveszed, ha valaki vonzódik hozzád. Megtörténhet, hogy teljes valóddal belebonyolódsz egy érzéki kalandba, ám közben folyamatosan ellenőrizni szeretnéd a kialakult helyzetet, s racionális éneddel uralni, irányítani a bimbózó szerelmet. Lehet, hogy ideálisabb, ha átadod magadat az érzelmeidnek.

Rák (június 22. - július 22.)
Kissé sértett hangulat lehet jellemző rád a következő napokban, ami talán nem is szokatlan nálad. Alapvetően azt gondolod, hogy nagyon segítőkész és megértő vagy másokkal, amit mindenki kihasznál, akivel csak találkozol, s visszaélnek a jóságoddal. Könnyen lehet, hogy van is igazság ezekben a gondolatokban, de mégsem jó ötlet, ha bezárkózol és megpróbálod kirekeszteni a külvilágot az életedből. Azonban tudatosan nagyobb hangsúlyt helyezhetsz a saját érdekeidre.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Úgy érzed, hogy a sors jelentősen megnehezítette pénzügyi helyzeted alakulását, kisebb-nagyobb nehézségekkel, bosszúságokkal kell szembenézned, miközben pénzügyeidet intézed, anyagi gyarapodásodon munkálkodsz. Ha fontos üzleti tárgyalásod lenne alakulóban, akkor jól teszed, ha nem erre a hétre időzíted, hiszen meglehet, hogy nem egészen azt hozná, mint amit vársz tőle. Mindez vonatkozik bankügyleteidre, adóügyeidre is.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Szokatlanul érzékeny, talán egy kissé sértődékeny is leszel a következő napokban. Előfordulhat az is, hogy egy-egy érzelmekkel teli pillanatban valósággal elérzékenyülsz. Mindez egy kissé felkavarhat, hiszen mindig arra törekedtél, hogy racionális módon nézd a világot, önmagadat és a több embert. Konfliktusokat is jelenthet a kialakult helyzet, hiszen a túláradó érzelmek sokszor adnak okot félreértésekre. Lehet, hogy elég egy rosszul fogalmazott mondat, s máris megharagszol.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Önzetlenséged, kedvességed teljes fényében nyilvánulhat meg a következő napokban, de könnyen áteshetsz a ló másik oldalára is: túlságosan önmagad elé helyezel másokat, előnyben részesíted mások érdekeit. Mindez persze az elégedetlenség érzését kelti benned, hiszen közben azt éled meg, hogy a többiek fontosabbak, mint Te. Érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy miként is teremthetnél harmóniát önmagad és mások érdekei között, így kapcsolataid is sikeresebbek lennének.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Sok kötelezettség hárul rád, s egy kicsit bele is fásulhatsz a napi robotba. Nincs erőd és kedved sem ahhoz, hogy könnyed és játékos legyél, nem igazán tudsz kikapcsolódni. Mindezek mellett nagyon is megvan az igényed a pihenésre, hiszen még Te sem zsákmányolhatod ki büntetlenül önmagadat. Azonban akkor, amikor alkalom lenne arra, hogy lazíts egy kicsit, kíméletlenül emlékezteted önmagadat teendőidre, kötelezettségeidre.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon könnyen előfordulhat, hogy olyan üzleti ügyekbe bonyolódsz bele, amelyekben a szabályok, keretek korántsem öltenek szilárd formát, és elfelejtitek körvonalazni a pontos feltételeket, kötelezettségeket. Ilyen körülmények között könnyen alakulnak ki konfliktusok, hiszen nem tudod, hogy mit várnak el tőled, s milyen feladatok hárulnak rád pontosan. A lelked mélyén bizonytalanná válhatsz, és munkakedved sincs a helyzet magaslatán. Amint lehet, tisztázd a helyedet a munkahelyeden.

Bak (december 22. - január 20.)
Szeretnéd kicsit megfékezni a temperamentumodat, pedig tombolnak benned a szenvedélyek. Veszélyesnek érzed mindezt megmutatni és megélni, hiszen az érzelmek és az ösztönök világa ellenőrizhetetlennek tűnik számodra. Szinte elképzelhetetlennek tartod, hogy fejest ugorj a szenvedélyek és az erotika világába, pedig meglehet, hogy most lesz erre alkalmad. Ha egy kicsit lazábban állsz hozzá önmagad ösztönvilágához, akkor még izgalmas és szép élményekben is lehet részed.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nagyon kötelességtudóan állsz hozzá munkahelyi feladataidhoz, sőt még arra is kapható vagy, hogy segíts azokon a munkatársaidon, akik kevésbé bírják a tempót, s kevésbé rugalmasak, mint Te. Mindez azt eredményezheti, hogy jóval a munkaidőn túl is teljesítened kell, ami nem kevés idő és energiaráfordítást jelent. Jó érzéssel tölt el, hogy önzetlenül segítesz, azonban közben egy kicsit zavar az, hogy szinte semmi másra nincs időd, csak a munkádra.

Halak (február 20. - március 20.)
Szokatlanul keményen fogalmazol és kommunikálsz most azokkal az emberekkel, akikkel nap, mint nap találkozol. Mindez talán téged lep meg a leginkább, bár a többiek is nagyon meglepődhetnek a szavaidon. Emellett nagyon könnyen indulatossá válsz, s talán ez sarkall arra, hogy olyan mondatokat is mondj, amelyeket később nagyon megbánsz. Valójában szélsőségesen viselkedsz: mérhetetlenül szelíd lényed most agresszívabbá vált, és kicsit másokon is próbálgatod az erődet.