Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold belép az Oroszlán csillagjegybe. Titokban arról álmodozunk, hogy bárcsak elragadna minket egy igazi, érzéki szerelem.
Vágólapra másolva!

Ma Hold az Oroszlán csillagjegybe lép be. Egészségügyi vonatkozásaiban ez a szívet, a vérkeringést érinti. Nézzük meg kicsit közelebbről, hogy a szívpanaszok mögött milyen szellemi tartalom rejlik. A szív, mint tudjuk a szeretet jelképe. Akinek rendetlenkedik a szíve, annak kissé át kellene értékelnie ebben a témában a gondolatait. Ha hagyjuk meggyőzni magunkat arról, hogy a szeretet szentimentális dolog, nem hagyjuk kibontakozni érzelmeinket, butaságnak tartjuk a szeretet megnyilvánulásait, akkor nem engedjük meg magunknak, hogy szívünk végezze a dolgát. Így nem csoda, ha testi tüneteket fog produkálni.

A mai napon meglehetősen nagy lesz a vágyunk arra, hogy saját magunkat kényeztessük. Arra vágyunk, hogy valami igazán drága és luxus terméket vásároljunk magunknak, ami csak a miénk, s már régóta vágytunk rá. Mindez nem jelent gondot, ha tudatosan tesszük meg, de a mai napon érdemes elővennünk objektivitásunkat, és pillanatnyi szeszélyeinket megfontoltabban kezelnünk.

Este a Hold együtt áll a Szaturnusz bolygóval, ám támadottan a Vénusz által. Nagyobb érzelmi önkontroll, és objektivitás jellemző ránk, ezért könnyebben tudjuk kezelni a nehéz kapcsolatokat. Itt a megfelelő alkalom, hogy a szükséges változtatásokat véghez vigyük. Családunk és szüleink jelentőségteljessé válhatnak számunkra, és ezek a kapcsolatok ilyenkor segítőkészek és hasznosak lehetnek. Emellett, bár rendkívül hűségesek lehetünk kedvesünkhöz, házastársunkhoz, titokban arról álmodozunk, hogy bárcsak elragadna minket egy igazi, érzéki szerelem.