Heti horoszkóp március 6-tól 12-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Érzelmeid nagyon mélyek a héten, hihetetlen módon tudsz szeretni. Minden jó szándékod ellenére nehezedre esik megfogalmazni érzelmeidet a számodra fontos emberek felé. Szükség lehet arra, hogy szavakkal is kifejezd, amit érzel. Néha nem elég, hogy megteszed azt, amiről úgy gondolod, hogy kifejezi az érzelmeidet. Érdemes tudatosan hangsúlyt fektetned arra, hogy eleget beszélgess családtagjaiddal, kedveseddel. Egy romantikus este szerelmeddel csodákat tehet.

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon fontos számodra az anyagi biztonság, már akkor nagyon megijedsz, ha egy kicsit kevesebb a pénzed annál, amit Te az ideális tartaléknak tartasz. A héten egy kicsit szorongsz a pénzügyeid miatt, holott még egy ideig nem lenne okod arra, hogy komolyan megijedj. Emellett használd ki az alkalmat arra, hogy elgondolkodsz hosszabb távú terveiden, valamint azon is, hogy az áhított egzisztenciális helyzetet miként valósíthatnád meg.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Sokféle érzelmi helyzetet befogadsz a héten, hagyod, hogy hasson rád a külvilág hangulata, mások lelke. Ez nagy segítséget nyújthat neked abban is, hogy önmagadat jobban megismerd, sőt, az is előfordulhat, hogy mások viselkedésében önmagadra ismersz rá. Ez az élmény kellemetlen érzésként is hathat rád, hiszen saját hibáival senki sem szembesül szívesen. Emellett nagyon fontos lehet a héten, hogy érzelmeidet kifejezhesd, szavakba önthesd.

Rák (június 22. - július 22.)
Érzelmeid rendkívül széles hangulati skálán nyilvánulhatnak meg, amely neked jelentheti a legnagyobb megterhelést. Hiszen olykor nehéz lehet számodra is megtapasztalni, milyen hullámzóak lehetnek hangulataid. Emellett fontos lenne szem előtt tartanod azt a tényt, hogy szükséged lehet az egyedüllétre, a kreatív alkotó munkára, hiszen ilyenkor tudod feldolgozni mindazokat az intenzív élményeket, hangulatokat, amelyeket a hétköznapok során beengedsz a személyiségedbe.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Baráti köröd változóban van, s ennek oka lehet, hogy léptél egyet előre az önismeretben, karaktered változott egy kicsit. Ezzel a változással nehezen néznek szembe a számodra fontos emberek. Fontold meg azt is, hogy ha vége van egy barátságnak, netán szerelemnek, akkor azt nem érdemes erőszakkal életben tartanod. Sokkal inkább célravezető, ha szeretettel és hálával segíted azt a folyamatot, amelyet az elválás jelenthet.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Rendkívüli módon eseménydússá válhat az életed, s nagyon sok elintéznivalót, tennivalót kell majd fejben tartanod. A helyzet rugalmasságot igényel tőled, hiszen a következő napokban sok emberrel kerülhetsz kapcsolatba, ami egyrészt örömmel tölt el, másrészt pedig egy kissé próbára teheti idegrendszeredet. Összefoglalva azt lehetne mondani, hogy szégyenlős és visszahúzódó énednek kicsit sok lehet a központi szerep, amit felvállalsz. Fontos, hogy legyen önmagadra is időd.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nem mindig érzed jól magad a munkahelyeden a következő napokban, s ennek gyökere abban keresendő, hogy megszaporodhatnak a konfliktushelyzetek, amelyeket annyira szeretnél elkerülni. Jól teszed, ha tudatosan vizsgálod meg, hogy vajon miként is viszonyulsz a konfliktuskezelés kérdéséhez. Minél inkább igyekszel kikerülni a feszült helyzeteket, annál inkább valószínű, hogy az élet rászorít arra, hogy tanulj meg bánni a saját agresszivitásoddal.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Figyeld meg a saját világnézetedet, gondolati világodat a következő napokban, hiszen előfordulhat, hogy megérintenek olyan eszmék, irányzatok, amelyek nagyon homályosak, és nem is érted őket igazán. Mélyen belül vágysz arra, hogy legyen egy olyan kapaszkodód az életben, ami teljesen univerzális és minden helyzetben segít neked. Azonban most feladatként jelentkezhet számodra, hogy jól megnézd, hogy kinek vagy minek adod oda a gondolataidat.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Figyelj arra a következő napokban, hogy miként is kommunikálsz másokkal. Nagyon valószínű, hogy az a mód, ahogyan beszélsz, direkt vagy nagyon önérvényesítő formát ölthet. Ez persze joggal vált ki másokból ellenérzést, és előfordulhat, hogy nemtetszésüket is kifejezik feléd a számodra fontos emberek. Érdemes lenne tudatos hangsúlyt fektetned arra, hogy elfogadásodat, a benned lévő lágyságot is közvetíteni tudd mások felé.

Bak (december 22. - január 20.)
Személyes vonzerőd már tündököl egy ideje, s maximálisan a legjobb fényben tüntet fel mások előtt. Ezt a hatást szinte az élet minden területén kihasználhatnád, azonban nem érzed túl etikusnak. S persze nincs ínyedre az sem, hogy pusztán a lényed, külsőd alapján érj el előnyöket. Sokkal inkább tetszik neked az a gondolat, hogy kemény munka segítségével, a szakértelmed alapján juss előre. Kapcsolataidban pedig inkább a lassan beérő bizalomra, megbízhatóságra szavazol.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Sok szenvedélyt fedezhetsz fel önmagadban a következő napokban, s ezek az érzelmek tudatosulnak is benned. Nagyon vágysz a szabadságra, s talán arra is, hogy énednek temperamentumos részét valamilyen formában megéld. Külső lehetőség is adódhat erre, egy erotikus, szenvedélyes kaland formájában. Ha belemész a kalandba, akkor érdemes tudnod azt, hogy valójában szabadságigényedről szól a lehetőség. Ebben az esetben talán nem bonyolítod majd túl ezt a kalandot.

Halak (február 20. - március 20.)
Jóval több határozottságot fedezhetsz fel a következő napokban önmagadban, mint ahogyan azt megszoktad. Saját erődnek ez a megnyilvánulása zavarba ejtő lehet számodra, s egy kissé nehezen igazodsz el az erőegyensúly kérdéseiben. Ez azt is jelenti, hogy megfogalmazódhat benned az a gondolat, hogy ha erős vagy, akkor az egyenlő azzal, hogy érzékenységedet háttérbe kell szorítanod. Persze ez fordítva is megjelenhet: azt hiszed, hogy ha kimutatod érzékenységedet, akkor gyenge vagy.