Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold belép a Bika csillagjegybe és kvadrátban áll a Vénusszal. Egész napunkra jellemző lehet a stabilitás, nyugodtság iránti vágy.
Vágólapra másolva!

A Hold ma belép a Bika csillagjegybe. Ezen a napon tegyünk meg mindent torkunk és mandulánk érdekében. Ha lehet, kerüljük el a komolyabb beavatkozásokat,operációkat. Mivel ma könnyebben rekedünk be, próbáljuk meg kímélni hangszálainkat. Fogyasszunk rendszeresen mézet és mézes gyógyteákat. A torokfájás, torokgyulladás gyakrabban előforduló probléma lehet ezekben a napokban. Figyeljünk erre öltözködésünknél, viseljünk sálat vagy kendőt. Ha lehet, ne menjünk túlzsúfolt helyekre, hiszen itt könnyebben megtalálnak minket az ártalmas vírusok.

Az elkövetkező három hétben a Merkúr mozgása miatt kicsit zavarodottabbak lehetünk. Ez persze nem jelent semmilyen komolyabb problémát, mndössze talán azt, hogy nehezebben értünk szót másokkal és bizonytalanabbul hozunk meg bizonyos döntéseket. Ha tehetjük, ebben az időszakban ne írjunk alá szerződéseket és ne kezdjünk bele új dolgokba, ne indítsunk új üzletet. Arra viszont alakalmas lesz ez az időszak, hogy újragondoljuk a dolgainkat és átszervezzük azokat a területeket, amelyeket kell.

A Hold ma kvadrátban áll a Vénusz bolygóval. Bár összességében nyugodtnak, békésnek érezhetjük magunkat, hajlamosak vagyunk többet belelátni bizonyos helyzetekbe, mint egyébként. Ezeknek a túlzásoknak sajnos ma a negatív hatásaival találkozhatunk: ahol direkt megtévesztést érzékelünk, lehet hogy csak némi kavarodásról van szó. Igyekezzünk kihasználni a nap békés hangulatát, és ne ugorjunk bele felesleges vitákba gyanakvásunk miatt. Ma különösen fontos szerepe lesz számunkra a zenének, szánjunk arra időt, hogy jó számokat, kellemes muzsikát hallgassunk. A mai nap hangulata nagyszerű arra, hogy állandóság és stabilitás iránti vágyunkat kiéljük: egyáltalán nem találjuk unalmasnak a megszokott dolgokat, sokkal inkább megnyugszunk tőlük.