Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold még a Mérleg csillagjegyben halad, de estére már a Skorpióba ér. A Hold szextilben áll a Plútóval és trigonban a Nappal. A konstelláció nagyon örömteli fordulatokat hozhat szerelmi életünkbe.
Vágólapra másolva!

Ma kora estig a Hold még a Mérleg csillagjegyben halad. Jól tesszük, ha nagyon sok folyadékot iszunk ma, így tisztítva meg szervezetünket, megkönnyítve veséink dolgát. Húgyúti fertőzésünket úgy kezelhetjük a leghatékonyabban, ha rengeteg folyadékot, gyógyteát iszunk. Ez a módszer először nagyon kellemetlen, de gyorsan és hatásosan orvosolja a problémát.

Ha szeretünk tornázni, szívesen járunk edzőterembe, akkor a mai napon érdemes derekunkkal törődnünk egy kicsit, s az itt található úszógumit erőteljes támadás alá vonni. Meglepő eredményeket érhetünk el ezen a terülten, a mai napon. Aki valóban időt és energiát szán ma az edzésre, könnyen megtapasztalhatja, hogy akár még a feszes farmerébe is jobban belefér a gyakorlatok végzése után.

Ma a Hold szextilben áll a Plútóval és trigonban a Nappal. A konstelláció nagyon örömteli fordulatokat hozhat szerelmi életünkbe. Ha új kapcsolatra vágyunk, akkor valaki nagyon mélyen megérintheti a lelkünket, és óriási szexuális vonzalmat érzünk iránta. A régi kapcsolatban élők is megélhetik, hogy még mindig nagyon vonzódnak egymáshoz, s egymás iránti szerelmüknek egészen új oldalait ismerhetik meg, amely felkavaró és nagyon intenzív lehet. Összességében úgy érezhetjük, hogy nagyon mélyen együtt vagyunk, összetartozunk. Ehhez a felismeréshez elsősorban a mély és spirituális szexualitáson keresztül vezethet az út, amelynek a mai napon adjuk meg a módját.