Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold még mindig a Bika csillagjegyben jár és szemben áll a Jupiterrel, kvadrátban a Merkúr - Neptunusz - Nap együttállással. A konstelláció elsősorban párkapcsolatunk kérdését érinti, valamint azt az alapvető belső igényünket, hogy elfogadjanak minket.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold még mindig a Bika csillagjegyben jár. Ezen a napon sokaknak rosszabbodhat fogfájása, figyeljünk azonban arra is, hogy a rossz fogak komolyabb bajok előjelei illetve okozói lehetnek. A gyulladásos folyamatok kihathatnak az egész szervezetünkre, könnyedén okozhatnak hajhullást vagy ekcémát. A Bika jellegű napokon sokkal nagyobb az esélye a torokfájásnak, torokgyulladásnak is, így mindenképpen próbáljuk ezt megelőzni azzal, hogy melegebben öltözünk fel, betakarjuk a torkunkat. A reggeli kávé helyett pedig kortyolgassunk el egy csésze finom mézes teát.
A fizikai tüneteknek sokszor lelki okai is vannak. Ha megfájdul a torkunk, gondolkozzunk el azon, mi olyan dolog lehet az életünkben, amit nem tudunk lenyelni, ami miatt folyamatos a feszültség bennünk.

Ma a Hold szemben áll a Jupiterrel, s kvadrátban a Merkúr - Neptunusz - Nap együttállással. A konstelláció elsősorban párkapcsolatunkra lehet befolyással, és arra a belső igényünkre, hogy elfogadjanak minket. Kaphatunk olyan jelzéseket is, amelyeket negatívnak értékelünk - bár a másik félnek korántsem ez a szándéka vele -, s úgy érezzük, hogy bírálnak, megkérdőjelezik tetteink, cselekedeteink helyénvalóságát. Ez a nap sokkal inkább alkalmas arra, hogy elvonuljuk és saját magunkkal, álmainkkal és kreativitásunkkal foglalkozzunk. A mai napon sokkal inkább az álmodozás, és az intuíció kerül figyelmünk középpontjába, sokkal kevésbé tudunk a száraz tényekre koncentrálni. Ez lehet az oka annak is, hogy sok mindent félreérthetünk. Jobban járunk tehát, ha csendesen lazítani próbálunk: ma különösen jótékony hatású lehet lelkünkre a zenehallgatás. A barokk muzsika még problémamegoldó képességeinket is javítja, tehát ha régóta törjük a fejünket valamin, ma akár szokatlanul kreatív megoldást is találhatunk rá.