Februári előrejelzés

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Az előttünk álló hetekben sikerrel hangolod össze önérvényesítő énedet, - amely segít abban, hogy céljaidat elérd, - s azt a képességedet, hogy tekintettel vagy másokra is, amikor terveidet megvalósítod. Vagyis amikor harcolsz és küzdesz, azt nagyon fair módon teszed, úgy, hogy nem taposol el másokat sem. Ez a magatartás természetesen tiszteletet kelt környezetedben, s megbecsülnek majd érte. Figyelj mindig arra, hogy mit mondasz, bármilyen sok minden legyen, amit szeretnél megosztani másokkal. Ha elhamarkodottan választod meg szavaidat, könnyen megbánthatod a hozzád közel állókat. Az elkövetkező időszakban enyhülni kezd a rád nehezedő nyomás. A lelki könnyedséget érdemes a fizikai testre is "átvinni", most különösen hatékony lehet az életmódváltás, a diéta. Kortyolgass el naponta egy csésze csalán- vagy gyömbérteát, hiszen ezek a gyógynövények segítik a méregtelenítést és a súlycsökkentést. Ha teheted, iratkozz be valamilyen küzdősport-tanfolyamra: itt levezetheted felesleges energiáit, de azt is megtanulhatod, hogyan kerülj harmóniába önmagaddal.

Bika (április 21. - május 20.)
Szeretnél végre elutazni, s egy kicsit kipihenni magad. Nem is beszélve arról, hogy sokkal nyitottabb vagy a körülötted lévő világra, mint máskor. Ilyen körülmények között nem zavar az utazással járó változás, s apróbb bosszúságok sem. Talán egy kicsit erőszakos is vagy abban a tekintetben, hogy miként érd el a célodat. Menni akarsz, s nem is tarthat vissza semmi sem. Ez a lendület az élet minden területén jól jöhet, hiszen van valami, ami komoly változtatásokat igényel. Gondolkozz el azon, mit kellene a leginkább megreformálni, mely dolgok igénylik a megújulást. Beszélgess erről a barátaiddal, hiszen a kívülállók sokszor objektívebbek tudnak lenni. Óvakodj azonban a félmegoldásoktól, mert ezek a későbbiekben rossz hatással lehetnek az életére. Ez a hónap nagyon jó időszak arra, hogy sportolni kezdj, ez nemcsak egészségednek, hanem külsődnek is jót tesz. Válassz olyan mozgásformát, amelyet együtt űzhetsz barátaiddal: próbáld ki a tekézést vagy a futballt.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Hosszú távon nagyon sok minden múlhat egzisztenciád, hivatásod életterületén azon, hogy mennyire tudod megvédeni a saját álláspontodat, s azon is, hogy mennyi energiát, temperamentumot tudsz mozgósítani céljaid érdekében. Vagyis sokszor kerülhetsz szembe azzal a helyzettel, hogy meg kellene védened saját véleményedet, de ez az eshetőség nem nagyon van ínyedre. Vagyis: kénytelen-kelletlen belemész a vitás helyzetekbe, de csak fél szívvel. Igyekezz mindig odafigyelni másokra, és gondold át jól mondanivalódat, mielőtt beszélni kezdesz valakivel. Így sok felesleges konfliktust elkerülhetsz. Ebben a hónapban különösen nagy szükséged lesz a barátaidra, hogy megbeszéld velük a problémáidat, szerencsére ők is könnyebben megértenek majd téged. Igyekezz megőrizni a nyugalmadat: a hosszú séták, kirándulások vagy kerékpárutak különösen jót tehetnek. Ilyenkor tisztázni tudod magadban a vitás, feszültséget keltő kérdéseket.