Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold még mindig a Kos csillagjegyben tartózkodik, és szextilben áll a Merkúrral. Kérdezzük meg magunktól, mely elvekért tudunk kiállni a mindennapi életben.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold még mindig a Kos csillagjegyben tartózkodik. A mai nap legerőteljesebb egészséggel kapcsolatos panasza a fejfájás lehet. Kérdezzük meg magunktól, hogy igazából nem azért fáj-e a fejünk, mert moggondolatlanul sokkal többet vállaltunk a kelleténél az utóbbi időben. A legjobb az lenne, ha ezt a napot, - amennyire lehet - tehermentesítenénk. A következőket tehetjük még fejfájásunk mielőbbi elmulasztása érdekében: igyunk sok tiszta vizet. Jót tehet a csalánból vagy gyömbérből készült gyógytea is, egyrészt mert mindkettő méregtelenítő hatású, másrészt mert a Koshoz tartozó növények, így a mai napon különösen jó hatással lehetnek szervezetünkre.

Érzelmeinket tekintve a mai napon mindig azt szeretnénk, ha ránk figyelnének. Miután elég valószínűtlen, hogy ezt el is érjük, egy kis sértődöttség is van bennünk. Úgy érezhetjük, hogy háttérbe szorítanak, mellőznek minket. Mi viszont nagyon nehezen tudunk meghallgatni másokat, nem tudunk odafigyelni kellőképpen embertársainkra. Nagyon türelmetlenek lehetünk a mai napon. Ezt vegyük figyelembe, amikor autót vezetünk, közlekedünk. Estére sokkal inkább a szépség, a harmónia, a romantika kerül a figyelmünk középpontjába. Igényeljük a gondoskodást, a szeretgetést, így az egész napos hajtás és idegeskedés után jót tehet egy romantikus vacsora vagy egy kedves film.

Ma a Hold szextilben áll a Merkúrral. Ezért most nyugodt szívvel megvilágíthatjuk a számunkra fontos embereknek érzelmeinket. Ezek a vallomások időszerűek ezen a napon, s a fogadtatás is olyan lesz, amellyel meg leszünk elégedve. Alkalmas a mai nap tanulmányokra is, s minden olyan tevékenységre, amely a kommunikációval, ismeretszerzéssel kapcsolatos. Arra is alkalmasabb a nap, hogy saját magunkról többet tudjuk meg: kérdezzük meg magunktól, melyek azok a dolgok, amelyekért teljes mértékben ki tudunk állni.