Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold együtt áll a Plútó bolygóval, valamint trigonban a Vénusszal. Érdemes elgondolkodnunk saját vágyainkon, motivációinkon. Foglalkozzunk lelkünkkel, ebben az időszakban gyógyító folyamatokat indíthatunk el magasabb szintű énünk segítségével.
Vágólapra másolva!

Nagyon alkalmas az idő arra is, hogy elmélyüljünk a mágia, gyógyító erők, okkultizmus tanulmányozásában. Sok mindent meg fogunk érteni, és át fogunk érezni, ha ilyen témákkal foglalkozunk ebben az időszakban. Emellett a konstelláció támogatja szexualitásunkat, amelyet nagyon mélyen élhetünk meg.

Kora délutánig a Hold még mindig a Nyilasban jár, főleg ülőmunkát végzők vagy rossz fekhelyen alvóknál jelentkezhet reggel derékfájdalom. Bármennyire is fáj az első néhány percig, ennek legjobb orvossága a reggeli torna.

Kora délután a Hold belép a Bak csillagjegybe. Ha kisebb kozmetikai beavatkozásokra van szükségünk, érdemes a mai délutánra időzíteni. Sebek keletkezésének esélye kisebb, de azért legyünk óvatosak. Szintén alkalmas nap a láb és a kéz körmeinek ápolására, levágására és reszelésére. Az ilyen elfoglaltság alkalmat arra is, hogy kicsit önmagunkkal foglalkozzunk, elvonulva, csendesen. Tudatosan helyezzük a hangsúlyt arra, hogy most nagyon szeretjük saját testünket, elfogadjuk önmagunkat.