Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold szextilben van a Neptunusszal, ezt a szerencsés helyzetet mindenképpen érdemes kihasználni. Elmélyülhetünk a művészetekben, alkothatunk csodálatos festményeket.
Vágólapra másolva!

Fényképeket is érdemes készíteni, szinte egészen biztos, hogy művészi módon sikerülnek majd. Meditálni, relaxálni is érdemes ezen a napon. Biztos, hogy szellemi segítőink értékes tanácsokkal látnak el minket, feltéve, hogy megfelelően el tudunk lazulni a meditáció során. Ezen a napon ez bizonyosan sikerül. Érdemes növényeinket öntözni, ápolni, hiszen minden vízzel való foglalkozás eredményre vezet ezen a napon.

A Hold még mindig a Nyilasban jár, főleg ülőmunkát végzők vagy rossz fekhelyen alvóknál jelentkezhet reggel derékfájdalom. Bármennyire is fáj az első néhány percig, ennek legjobb orvossága a reggeli torna.

A mai napon érdemes egy nagyon szép sporttal foglalkoznunk, ez pedig a lovaglás. Aki szereti a lovakat, annak a mai nap felejthetetlen élményeket nyújthat, s igazán kikapcsoló lehet, mind szellemi, mind, pedig lelki értelemben.