Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold együtt áll a Jupiterrel, s szemben a Mars bolygóval. Megtörténhet, hogy mások véleményét, cselekedeteit nagyon agresszívan fogadjuk, különösen, ha még el is tér a mi világnézetünktől.
Vágólapra másolva!

Minden olyan eseményre szélsőségesen reagálhatunk, amikor úgy érezzük, hogy ki akarnak oktatni minket, s még akkor is azt hisszük, hogy bírálgatnak minket, amikor pedig szó sincsen erről, csupán felhívják a figyelmünket arra, hogy mely pontokon hiányosak az elgondolásaink. Mindezek után nem is kell csodálkoznunk azon, hogy konfliktushelyzetekbe keveredhetünk, s végül még arra sem hajlunk, hogy saját véleményünket megvizsgáljuk, valóban helyes volt-e az.

A Hold a Skorpióban halad. Egészségügyi vonatkozásaiban a has alsó részét és a nemi szerveket érinti az átvonuló Hold. Ez a két nap lehetőséget ad arra, hogy ezekre a szerveinkre figyelünk, erősítsük, illetve tisztítsuk. A cickafarkas megelőző ülőfürdők ilyenkor segíthetnek az egyes női bajokon. Ha meddőségtől szenvedünk, és gyermeket szeretnénk, akkor ezen a napon sokat tehetünk a gyermekáldás megérkezésének érdekében. Vizsgáltassuk meg csigolyáinkat, ugyanis, ha egyik ágyékcsigolyánk elmozdult, könnyen lehet a baj okozója. A gólyaorr nevű gyógynövény tea formájában történő fogyasztása sokszor eredményre vezetett már. Menstruációs problémák kezelésére is kiváló a mai nap. Megelőzésként is segít, ha a mai napon palástfű teát fogyasztunk.

Ma sikeresek lehetünk saját, mély belső világunk felfedezésében, hiszen a Skorpió csillagjegy erről is szólhat számunkra. Elgondolkodhatunk saját, mély belső motivációinkon, sőt rájöhetünk arra, hogy minként működnek lelki folyamataink.