Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold együtt áll a Marssal, ám kvadrátban a Neptunusszal és a Szaturnusszal is. Nagyfokú bizonytalanság érzés lehet jellemző ránk, amely dühöt és agressziót generál bennünk.
Vágólapra másolva!

A konstelláció az arra érzékenyebbek számára nagyon fájdalmas lehet, és központi kérdésként merül fel indulatkezelésünk témája. Elég nagy bennünk az indulat, és valószínűleg tudatára is ébredünk ennek a feszültségnek. Szinte mindegy nekünk, hogy milyen alanyt találunk arra, hogy levezessük a lelkünkben tomboló feszültségeket, s haragunkat. Amit eddig lenyeltünk, és elfojtottunk, az ma ellenállhatatlan erővel tör majd felszínre. Ennek az eredménye egy jó kis családi perpatvar lehet, s látszólag minden ok nélkül vagyunk morcosak, s harapósak. Feszültségünk hátterében állhat, hogy úgy érezzük nem kapunk elég időt, teret, elfogadást önmagunk számára.

A Hold még mindig a Bika csillagjegyben jár. A mai nap aktualitása a rossz, gondozatlan fogak problémája. A fogfájás, rosszindulatú gócok sok más problémának lehetnek előidézői a szervezetben. Gyulladásos folyamatok, hajhullás alakulhatnak ki a fogak problematikájának következményeképpen. Tehát mindenképpen látogassuk meg fogorvosunkat.