Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold quincunxban áll az Uránusszal. Egy-egy családon belül viharos jelenetek zajlanak, ez a bolygóállás a már kialakult békétlenségeket, vitákat csak még jobban elmérgesíti.
Vágólapra másolva!

Reméljük, hogy komolyabb bonyodalmakra nem kerül sor, de tudatosan forduljunk józan eszünkhöz, tartsuk szem előtt, hogy a botrányos viselkedés, viták, veszekedés nem vezet semmi jóra, nem megoldása semmilyen problémának sem.

Az esti Hold Szaturnusz szextil segíteni fog abban, hogy kapcsolatainkat rendezzük. Ez azt jelentheti számunka, hogy érzelmeinket - és mások érzelmeit is - sokkal objektívebb módon tudjuk megközelíteni. Érdemes régi, elmérgesedett kapcsolatainkat rendbe tenni. Most megvan rá az esély, hogy értelmesen megbeszéljük, rendezzük ellentéteinket.

A Hold már a Mérleg csillagjegyben járja útját. Egészségügyi vonatkozásaiban a vese, a húgyutak területét érinti. A kínai filozófia szerint a vesékben tárolódik a velünk született energia, mely egész életünkön átkísér. Ez az időszak alkalmas a bioenergetikai kezelésekre. Könnyebben felvehetjük a kapcsolatot szellemi vezetőinkkel, segítőinkkel is.

A Mérleg energia semleges, így van egy kis bizonytalanság a levegőben. A mai nap színe a narancssárga, így ha harmóniában szeretnénk lenni a nappal, viseljünk ilyen ruhát.