Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold szemben áll a Neptunusz bolygóval. Érzelmileg sokkal könnyebben becsaphatnak, ma nem lesz nehéz minket illúziókba ringatni. Tehát, amit a mai napon ígérnek nekünk, azt azért ne vegyük készpénznek, főleg, ha szívügyekről van szó.
Vágólapra másolva!

Mi is tehetünk meggondolatlan ígéreteket, amelyekről az adott pillanatban azt hisszük, hogy be is tartjuk őket. Később azután, józan ésszel átgondolva az eseményeket rádöbbenünk, hogy felelőtlenül mondtunk ki bizonyos dolgokat. Tehát: hagyjuk kiforrni magukat az eseményeket, ne menjünk bele ma komoly döntési helyzetekbe. Ugyanez a bolygóállás hozhat testi szinten vizesedési problémákat: szervezetünk jobban visszatartja a vizet. Igyunk csalánteát, tartózkodjunk a só fogyasztásától ezen a napon.

A Hold az Oroszlán csillagjegyben halad. Egészségügyi vonatkozásaiban a szívet, a vérkeringést, a hátat, a gerincoszlopot, valamint a fizikai testet és az érzékszerveket érinti az átvonuló Hold. Ez a két nap lehetőséget ad arra, hogy ezekre a szerveinkre figyelünk, erősítsük, illetve tisztítsuk. A gerincoszlopunk rugalmasságának megőrzése egész életünk során fontos.

Nézzük meg kicsit közelebbről, hogy a szívpanaszok mögött milyen szellemi tartalom rejlik. A szív, mint tudjuk, a szeretet jelképe. Akinek rendetlenkedik a szíve, annak kissé át kellene értékelnie e témában gondolatait. Ha hagyjuk meggyőzni magunkat arról, hogy a szeretet szentimentális dolog, nem hagyjuk kibontakozni érzelmeinket, butaságnak tartjuk a szeretet megnyilvánulásait, akkor nem engedjük meg magunknak, hogy szívünk végezze a dolgát. Így nem csoda, ha testi tüneteket fog produkálni.

A fogyó Hold időszakát éljük, s még néhány napig tart a periódus, érdemes tehát odafigyelnünk néhány dologra. A fogyó holdnál végzett méregtelenítés a következő napokban hat a leginkább. Szervezetünk méregtelenítésére nagyon jó módszer, ha csalánnal végzünk egy méregtelenítő kúrát. Így ebben az időszakban jó hatással bír, ha minél több csalánteát iszunk. A másik nagyon jó módszer, hogy megszabaduljunk a szervezetünknek fölösleges, s káros anyagoktól: a talpmasszázs. Mindenféle operációra is sokkal alkalmasabb az időszak, mint máskor, hiszen fogyó holdnál gyengébb a vérzés, sikeresebb a beavatkozás, és a gyógyulás időtartama is lerövidül. A mai napon kezdett fogyókúrát talán sikeresebbek, mint máskor, csak vigyázzunk arra, hogy kitartásunk is megmaradjon a kúra során.