Heti horoszkóp 2005. október 10-16.

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Baráti kapcsolataid kissé meglazulhatnak, s lehet, hogy a számodra fontos emberek "eltűnnek, mint szürke szamár a ködben", vagy ami még rosszabb, egészen furcsa módon kommunikálnak veled. Vagyis nem tudod, hogy mire is gondolnak valójában, kapcsolatotok miről is szól. Személyiségedet mégis építheti a nehéz időszak, hiszen általa elgondolkodhatsz azon, hogy vajon miként is beszélgetsz, kommunikálsz azokkal, akik fontosak neked.

Bika (április 21. - május 20.)
Energikus és temperamentumos személyiségvonásaid remekül segíthetnek abban, hogy elérd nagyobb léptékű céljaidat is. Igaz, hogy önérvényesítő magatartásod nem rokonszenves mindenkinek, de talán ez most nem is zavar annyira. A viták és feszültségek napirenden lehetnek életedben, de tény, hogy haladsz előre, igazából nincs előtted akadály. Az erőegyensúly kérdésein előnyös lenne elgondolkodnod egy kicsit, hiszen nem biztos, hogy csak erővel győzhetsz meg másokat.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagyon szép érzelem keríthet a hatalmába, amely egészen ismeretlen távlatokat nyithat meg előtted. Vagyis egyfajta álomvilágban élsz, amely egyébként nem nagyon jellemző rád. Híres racionalitásodat leteszed egy kicsit, és átengeded magad az érzelmek ellenőrizhetetlen és bizonytalan világának. Fontos, hogy ezt megéld, s ne félj attól, hogy saját érzelmeidet nem tudod kontrollálni. A kontroll ugyanis arra való, hogy néha kiengedjük a kezünkből, és bízzunk valamiben, ami hatalmasabb, mint mi.

Rák (június 22. - július 22.)
Megsértődhetsz egy apróságon, amely meggátol abban, hogy szerelmi életedben megéld mindazt az érzékenységet, empátiát és szeretetet, amelyet rendszerint szoktál. Lehet, hogy éppen "lehúztad a rolót", s magadban azt fontolgatod, hogy vajon mennyi ideig kellene fenntartanod ezt a fagyos lelkiállapotot. Viselkedésed felfogható egyfajta büntető akciónak is, hiszen mindazt megvonod kedvesedtől, amit egyébként nyújtani szoktál számára.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Munkád során nagyon szerencsés helyzetben vagy: össze tudod egyeztetni saját céljaidat, és kedves, másokra odafigyelő énedet is. Így olyan módon harcolhatsz a saját céljaidért, hogy közben nem bántasz meg másokat. Mész előre, de közben odafigyelsz mindenki másra is, sőt még segítesz is annak, aki lassabban halad. Rájössz, hogy így minden sokkal hatékonyabban megy, együtt sokkal könnyebb lesz. Nem is beszélve arról, hogy mindenki rendkívül korrekt embernek tart.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nagy sikerrel küzdhetsz anyagi természetű céljaid megteremtéséért. Ez azt is jelenti, hogy ideje lenne, hogy elgondolkodj, milyen álmaid vannak, amelyek összefüggenek az anyagi világgal. Ha nagyon vágysz valamire, ami pénzen megvehető, akkor most szinte magát "intézi el az ügy", vagyis honnan, honnan nem, de hozzád áramlik a finanszírozáshoz szükséges pénzösszeg. Előnyös lenne tudatosan használnod ezt az energiát, hiszen teremthetnél általa az anyagi világban.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
A megszokottnál makacsabban nyilvánulhatsz meg a következő napokban, most nem vagy "béketűrő" kedvedben. Ez azt is jelenti, hogy híres kompromisszumkészséged korántsem tündököl a régi fényében, vagyis mintha szánt szándékkal keresnéd a konfliktushelyzeteket. Olyan, mintha egyszerre kerülne a felszínre minden eddig visszafojtott indulat a lelkedből, s egyszerre akarnád "leverni" a külvilágon eddigi sérelmeidet. Neked, magadnak nem annyira jelent problémát ez a helyzet, sokkal inkább a környezetedben élőknek.

Skorpió (október 23. - november 21.)
A következő napokban nagyon is vonzó tulajdonságaid kerültek előtérbe a hétköznapi életben. Ez azt is jelenti, hogy akikkel mindennapi életed során találkozol, kimutatják a vonzalmukat feléd, s ebben az is benne van, hogy szexuális jellegű érdeklődést is mutathatnak irányodba. Nem is lehet csodálkozni, hogy a nagy érdeklődés miatt egy kicsit feszültté válhat családi életed, kedvesed kinyilváníthatja nemtetszését ez ügyben.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Munkád során, valamint egzisztenciális tekintetben is régen dédelgetett vágyaid válhatnak valóra, és ez azt is jelenti, hogy elégedett és boldog hangulat kerít hatalmába. Végre úgy érzed, hogy megérkeztél ahhoz a célhoz, amelyet már nagyon régóta kergetsz, s most egy kicsit kifújhatod magadat. Ügyelj arra, hogy ne fogd ki a szelet a saját vitorládból, vagyis ne gondold azt, hogy mindezek után nem kell majd erőteljesen képviselned önmagadat. Talán csak az nem mindegy, hogy mindezt hogyan teszed meg.

Bak (december 22. - január 20.)
Erős egyéniséged, határozottságod szilárd támaszt kínál mindenkinek, akit szeretsz, és a szárnyaid alá veszel. Határozottságod most együtt tud dolgozni érzékenységeddel, és igazán nem jellemző most rád, hogy túl kemény és szigorú lennél. Emellett keretet, struktúrát adsz mások életének is, hiszen sugárzik belőled, hogy egyenes és nagyon korrekt vagy. Meglehet, hogy most megajándékozod a neked kedves embereket azzal az óriási gyémánttal, amely a szíved mélyén rejlik.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Próbálsz kemény és szigorú lenni másokhoz, és ezt szavakba is öntöd alkalmanként. Nem jár jól, aki most veled vitát vagy konfliktust kezdeményez, mert nagyon rövid úton megvilágítod neki gondolataid lényegét, s talán nem is a legszebb formában. A helyzet pikantériája az, hogy mégsem haragszik rád senki ezért, mert közben sugárzik belőled a jó kedély és a kedvesség. Tehát nyíltan képviseled saját álláspontodat, s közben senki sem sértődik meg rád.

Halak (február 20. - március 20.)
Furcsa érzés keríthet a hatalmába.Kedveseddel immár annyira mély kapcsolatban álltok, hogy az már nem is igényli a verbális kommunikációt. Ha csak ránézel, tudod, hogy mit gondol, még csak meg sem kell ehhez szólalnia. Nem arról van szó, hogy a végletekig szeretitek egymást, mindössze arról van szó, hogy "össze vagytok nőve". Gondolkodj el azon, hogy ha már ennyire fogékonyak vagytok egymásra, akkor ideje rendezni a kapcsolat nehéz pontjait.