Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold szemben áll az Uránusz bolygóval. Ez azt jelentheti számunkra, hogy fojtogatónak érezhetjük családi, érzelmi elkötelezettségeinket. Dúl bennünk a szabadságvágy, ez, pedig ahhoz vezethet, hogy az arra hajlamosabbak ezen a napon könnyebben mennek bele illegális kapcsolatokba. Ha lehet, mérlegeljük, hogy megéri-e a kockázatot, amit kapunk egy ilyen kapcsolattól.
Vágólapra másolva!

A Hold belép a Szűz csillagjegybe. A Szűz napokon gyakran elfordulhat velünk székrekedés, vagy éppen az ellenkezője a hasmenés. Ez a probléma emésztőrendszerünk érzékenységéből adódhat. A székrekedés panaszain könnyen segíthet, ha reggeli előtt megiszunk egy pohár langyos vizet. Ha hasunkat megmasszírozzuk egy kicsit - mindig jobbról balra haladva, hiszen a vastagbélben ez az étel természetes útja - sokat segíthetünk a problémán. Ruházatunk sárga színe is feloldhatja a panasz súlyosságát.

A hasmenésre hajlamos emberek viszont ne túl gyakran viseljenek sárga ruházatot. A túl fűszeres ételeket, pedig mindig kerüljék el. Szellemi szinten, pedig gondolkodjunk el azon, hogy vajon mitől szeretnénk minél előbb megszabadulni.