Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold szextilben áll a Merkúr bolygóval. Ezért most nyugodt szívvel megvilágíthatjuk a számunkra fontos embereknek érzelmeinket. Ezek a vallomások időszerűek ezen a napon, s a fogadtatás is olyan lesz, amellyel meg leszünk elégedve.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold együtt áll a Szaturnusz bolygóval, ám támadottan az Uránusz által. Nem igazán tudjuk, hogy indulatainkat kifejezzük-e, vagy, pedig jobb lenne, ha elfojtanánk őket. Nagy a vágy bennünk arra, hogy jól odamondogassunk egymásnak, ám ezt mégsem tartjuk helyénvalónak, s még idejekorán féket rakunk a nyelvünkre. Mindennek az eredménye, pedig az lehet, hogy rosszul érezzük magunkat, lenyeljük az indulatainkat.

Alkalmas a mai este tanulmányokra is, s minden olyan tevékenységre, amely a kommunikációval, ismeretszerzéssel kapcsolatos.

A Hold még mindig az Oroszlán csillagjegyben tartózkodik. Megfelelő időpont például a hajvágásra. Akinek valami problémája van a hajával, például hullik, túl vékony vagy túl zsíros, érdemes hajvégeit minden hónapban az Oroszlán-napokon levágatni. Az Oroszlán-minőség főleg a férfihormonokra hat, talán ez az oka az oroszlán "szőrös" hatásának, vagyis annak, hogy a haj és a szőr megerősödik. Dauerolás esetén nem árt figyelembe venni, hogy az oroszlán-napokon a haj nagyon göndör lesz.