Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold trigonban áll a Merkúrral, és szextilben a Szaturnusz bolygóval. Kommunikációnk visszafogott lesz, ma nagyon is diplomatikusok leszünk másokkal. Képesek vagyunk objektíven tekinteni saját magunkra, és észrevenni, milyen szerepet vállalunk a kapcsolatainkban, hol van a helyünk a világban.
Vágólapra másolva!

A Hold már az Ikrek jegyében halad. Vállunkat, karunkat, kezeinket ne terheljük fölöslegesen, ellenkezőleg: kényeztessük ezeket a testrészeinket. Ha megsértjük ezeket a területeket, lassabban fog gyógyulni és fájdalmasabb is lesz.

Úgy érezhetjük, hogy a világ minden terhe a "mi vállainkat nyomja". Így a probléma valószínűleg testi szinten is megjelenik majd. A megoldás a fizikális terápia lehet, a masszázs, fürdők, esetleg akupunktúra is jelentősen enyhítheti panaszainkat. A tüdőnkkel is adódhatnak kisebb problémák, nehezebben kapunk levegőt, mint máskor. Ezen a napon, duplán hasznos lehet a jól bevált légző gyakorlatok végzése.

Ha lehet, menjünk minél oxigéndúsabb levegőre, vegyünk nagy, tisztító levegőket. "Mossuk át" tüdőnket, mentesítsük a környezeti ártalmaktól.