Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A nap egy Hold-Mars együttállással indul, de támadottan a Plútó és a Jupiter által. Ez a bolygóállás főleg érzelmi téren visel meg minket, s persze érinti indulatkezelésünk témáját is.
Vágólapra másolva!

Úgy érezhetjük, hogy jóindulatúak vagyunk másokkal, szeretetet adunk, de ezt mások nem értékelik, nem fogadják el tőlünk. Ennek az ellenkezője is igaz: mások érezhetik úgy, hogy nem viszonozzuk kedvességüket. Ebben a helyzetben nagyon könnyű félreérteni a másikat, nagy lehet a különbség igényeink és a másoktól kapott megnyilvánulások között. A Mars és a Plútó biztosítja nekünk azt, hogy feszültségeinken, indulatainkon keresztül nézzünk szembe a problémával, tehát számíthatunk egy-egy konfliktusos helyzetre is.

A probléma másik oldala testi szinten jelentkezik: vizesedést tapasztalhatunk lábunkban, végtagjainkban. Szerencsére hamar elmúlik ez a tünet, de azért ihatunk egy kis csalánteát a baj orvoslására. Előtérbe kerülhetnek a hólyagproblémák, a krónikus felfázások átmenetileg súlyosbodhatnak. Mielőtt komolyabb antibiotikumos kezelésben fognánk, próbáljunk meg egy aránylag egyszerű módszert a baj orvoslására. Igyunk meg napi 3-3,5 liter vizet. Így természetes úton mossuk át szervezetünket. Remek antibiotikus hatása van kakukkfűnek is. Érdemes egy teakúrát tartani e gyógynövény segítségével.

A Hold még mindig a Bika csillagjegyben halad. Gyakori panasz, ami ebben az időszakban előfordul, az a fülfájás, középfülgyulladás problémája. Ennek szellemi üzenete, hogy gondolkodj el azon, hogy vajon az utóbbi időben mit nem akartál meghallani. Kezelése rendkívül egyszerű: szerezzünk be orbáncfűolajat, és egy-egy cseppet cseppentsünk mindkét fülünkbe.