Heti horoszkóp 2005. szeptember 19-25.

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Sokat harcolsz a saját pénzedért, és elgondolkodsz azon, hogy miért is nem ad neked a világ jobb anyagi lehetőségeket. Megvan hozzá az erőd, hogy mindent megszerezz magadnak, amit csak akarsz, inkább világnézeti síkon kellene egy kicsit alakítgatnod magadon. Ez azt jelenti, hogy lehet, elítéled azokat, akik gyorsan, sok pénzt keresnek, és ez a fajta viselkedés nem fér össze az elveiddel. Így azonban önmagadnak sem engeded meg, hogy nagyobb összeghez juss.

Bika (április 21. - május 20.)
Rendkívüli hajtóerőt kapsz az élettől most, ami olyan lesz neked, mint a szél a vitorlásnak. Egyetlen dolgod lesz, hogy bontsd ki a vitorlákat, s persze, a kormánykereket se felejtsd el. Ez az időszak alkalmas arra, hogy erőteljesen haladj előre, ehhez azonban egy nagyon fontos dologra is szükséged lesz: tudnod kell, hogy hová is akarsz eljutni. Érdemes lenne megvizsgálnod hosszabb távú jövőperspektíváidat, és kijelölni azokat a célokat, amelyeket el szeretnél érni.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Úgy érezheted, hogy keménynek kell lenned, és csak egyetlen lehetőség van arra, hogy álmaidat megvalósítsd: ez pedig a nyers erő, és az önérvényesítő magatartás. Az a véleményed, hogy a gyenge előbb vagy utóbb úgyis elbukik, és a világban farkastörvények uralkodnak. Lehet, hogy így van, de erőszakkal mégsem nyomhatod el hosszabb távon érzékenységedet, és finom lelkivilágodat. Érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy miként lehetne egyensúlyt teremteni életedben a gyengédség és az erő között.

Rák (június 22. - július 22.)
Rendkívüli módon aggódsz, amikor a pénzedről van szó, olyannyira, hogy már akkor is szorongsz, amikor még egy jelentősebb összeg van a bankszámládon. Mégis eszedbe jut, hogy mi lenne, ha váratlan kiadásaid lennének, és elfogyna a pénzed. Azt látod magad körül, hogy baráti körödből sokan nagyon kreatív és eredeti módon keresnek nagyobb összegeket, és persze egy kicsit megérintheti a lelkedet a féltékenység ez ügyben. Mindez arra világít rá, hogy keresd meg a saját, egyedi utadat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Semmi sem áll távolabb tőled, mint, hogy becstelenségeket, átveréseket közvetíts más emberek felé. Ez a tulajdonságod abból ered, hogy van benned egyfajta veled született tartás, büszkeség. Most becsületességed és a szíved harcol. Egy nagyon jó lehetőség adódik számodra, amelyben azonban hazudozni és titkolózni kell. Ez az ára annak a felfokozott lelkiállapotnak, amelyet sokszor tévesztünk össze az igazi szerelemmel. A legtöbbször azonban csupán testi vágy.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nagyon kedvesen és diplomatikusan viszonyulsz azokhoz az emberekhez, akikkel összehoz az élet - a munkád során és a magánéletedben egyaránt. Finom eleganciával érzel rá, hogy mire is vágynak valójában, és ezt tálcán kínálod nekik. Az teljesen természetes, hogy ettől elbűvölőnek és végtelenül kedvesnek találnak. Ezzel a hozzáállással olyan segítőkre tehetsz szert, akik munkád területén mutatnak neked egészen új és váratlan lehetőségeket, amelyeket bizony érdemes kihasználnod.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
A legtöbb esetben odafordulóan és elfogadással kommunikálsz az emberekkel. Alapvetően fontos neked, hogy többen vegyenek körül, és ápolhasd a kapcsolatidat. Sokszor azonban nem fél bele ebbe a képbe, hogy másképpen is viselkedj. Időnként bizony lehetsz feszült hangulatban is, amit nem muszáj mindenképp eltitkolnod. Nem kell mindig bűbájosnak lenned, és minden konfliktus kikerülnöd.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Belemehetsz egy olyan helyzetbe, amelyet nem tartasz egészen tisztességesnek és etikusnak. Szerelmi életed ellaposodott egy kicsit, amit nem viselsz jól, hiszen lényed alapvető kívánsága, hogy megélhesd a szenvedélyek mélységeit, és magasságait. Egy kicsit olyan a helyzet, mint a hullámvasút, csak mindez szerelmi életedben nyilvánul meg. Szükséged van az izgalomra, s néha arra is, hogy gyökeresen forgasd fel a saját életedet, megélve ennek minden fájdalmát s boldogságát.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Adódhat az életedben egy olyan helyzet, amikor már egy korábbi barátodra nemcsak barátként gondolsz, hanem ennél sokkal fontosabbá válik neked a kapcsolat. Olyan dolgokat "látsz bele", amelyek már feszegetik a barátság határait. Vagyis kifejezetten erotikus gondolataid lehetnek egy olyan emberrel kapcsolatban, akihez eddig kimondottan a barátság érzelmi hátterével közeledtél. Egy picit megzavarnak a saját gondolataid, és valójában te magad vagy a legjobban meglepve a kialakult helyzettől.

Bak (december 22. - január 20.)
Üzleti kapcsolatban állhatsz valakivel, aki nagyon vonzónak tűnik a számodra. Erotikus értelemben vonzódsz hozzá, és intenzíven megérinti az érzéki világodat. Persze mindez a lelkedre is hat, s kialakulhat egy függőségi helyzet közöttetek - elsősorban a te részedről. Mindez azért lehet hátrányos számodra, mert napi megélhetésed függhet attól az embertől, akihez ennyire vonzódsz. Ha nyíltan kinyilvánítod gondolataidat, érzelmeidet, akkor ezt a másik fél bizony kihasználhatja.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Rengeteg energiát viszel legintimebb kapcsolatodba, szerelmi életedbe, vagy házasságod területére. Ez azt jelenti, hogy intenzíven kerülhet előtérbe a szexualitás, és ez lehetőség lehet neked arra, hogy újraformáld ezt a fontos kapcsolatot. Jelenthet egy új kezdetet, amelynek megélésében támaszkodhatsz saját szenvedélyedre. Vagyis itt az idő arra, hogy megmutasd partnerednek, hogy nagyon is vonzónak találod, és valójában nem számít, hogy hány éve ismeritek egymást, mióta osztjátok meg egymással az életeteket.

Halak (február 20. - március 20.)
Lehetséges, hogy mélypontra érkeztél a hivatásodban. Mindez azt is jelenti, hogy sok bizonytalanságra számíthatsz, hiszen a valós helyzet alakulóban van, s még nem ölt szilárd struktúrákat. Mindezt úgy élheted meg, hogy valami "forrong", s még nem tudni, hogy mi lesz belőle valójában. A saját helyedet is meg kell még keresned az új viszonyok között, talán ez a legnehezebb ebben a folyamatban. Jó ötlet lehet, ha megpróbálod egy kicsit kívülről nézni a változás dinamikáját, és persze benne saját magadat.