Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold szemben áll a Mars bolygóval. A konstelláció az arra érzékenyebbek számára nagyon fájdalmas lehet, s központi kérdésként merül fel indulatkezelésünk témája.
Vágólapra másolva!

Nagy bennünk a feszültség, s mivel ma ráérünk, valószínűleg tudatára is ébredünk ennek a feszültségnek. Sajnos családtagjaink, valamint munkatársaink is "kéznél vannak", hogy levezessük a lelkünkben tomboló feszültségeket, s haragunkat. Amit egész héten lenyeltünk, és elfojtottunk, az, ma ellenállhatatlan erővel tör majd felszínre. Ennek az eredménye egy jó kis családi perpatvar lehet, s látszólag minden ok nélkül vagyunk morcosak, és harapósak. Feszültségünk hátterében állhat, hogy úgy érezzük nem kapunk elég időt, teret, elfogadást önmagunk számára.

A Hold még a Skorpióban tartózkodik. Foglalkozzunk tehát a nemi szervek, húgyvezeték, meddőség, a menstruációs problémák, okozta panaszaink megoldásával. Ma szellemileg és érzelmileg a dolgok mélyére tudunk hatolni, sejtelmeink lehetnek, különös hangulatok ragadhatnak magukkal. Vannak közöttünk olyanok, akikben félelmeket kelt e nap hangulata, amely összefügg a határtalansággal, a mágiával, az archaikus erőkkel. Felhasználhatjuk ezt a napot arra is, hogy szembenézzünk félelmeinkkel, elfojtott indulatainkkal. Persze ezt csak addig tegyük, amíg használunk saját magunknak, és nem ártunk.

Ma sikeresek lehetünk saját, mély belső világunk felfedezésében, hiszen a Skorpió csillagjegy erről is szólhat számunkra. Elgondolkodhatunk saját, mély belső motivációinkon, sőt rájöhetünk arra, hogy minként működnek lelki folyamataink.