Heti horoszkóp 2005. szeptember 12-18.

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon szerencsés időszakodat élheted, amelyben több erő is melléd áll azon az úton, amelyen céljaid felé haladsz. Hihetetlenül sok energiád van, amely segít neked abban, hogy munkahelyeden kibontakoztasd legelőnyösebb vonásaidat. Ennek a segítésével hihetetlenül szerencsésen és eredményesen bonyolíthatod le üzleti tárgyalásaidat. Mindehhez a megfelelő érzékenységed is megvan, és persze ennek a vonásodnak partnered sem tud majd ellenállni.

Bika (április 21. - május 20.)
Eredményes lehetsz, és elsősorban magadnak köszönheted a sikereidet, vagyis annak az erőnek, amely lassú, de biztos haladást jelent neked az életben. A legelőnyösebb vonásod talán az, hogy szem előtt tartod, hogy mit akarsz, és hatalmas energiákat mozgósítasz az ügy érdekében. A stílusod azonban a legtöbbször nem tolakodó, és nem vagy erőszakos másokkal. Te vagy a nyugodt erő, és igazán lehet rád támaszkodni. Hogy ez mennyire előnyös tud lenni, azt most párkapcsolatodban megtapasztalhatod.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagyon erőteljesen vágysz egy szerelemre. Talán nem is azért van ez, mert a hétköznapjaidat szeretnéd megosztani a kiszemelt emberrel. Sokkal inkább szenvedélyre vágysz, és olyan élményekre, amelyek éppen azért olyan élvezetesek, mert titokban kapod őket. Az élvezet és az összetartozás érzése magában foglalja azt is, hogy közös titkotok van, s persze cinkostársak is vagytok egy kicsit. Ilyen körülmények között lehet, hogy jobb megoldás, ha megmarad a viszony titkos szerelemnek.

Rák (június 22. - július 22.)
Baráti kapcsolataid nagyon fontosak neked, sok időt szánsz rájuk, s ennek eredményeképpen nem nagyon marad már másra kapacitásod. Ez azt is jelenti, hogy családod nehezményezheti, hogy túl sok időt töltesz el barátaiddal, és kevésbé vagy jelen otthon. Lehet, hogy olyan új sportot találtál magadnak, amely nagyon leköti energiáidat, és ezt a kedvtelést barátaiddal közösen űzöd. Valójában nincs is kedved a dolgos hétköznapokhoz, és persze ez meglátszik a munkádon is.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon sok benned a szenvedély, és úgy gondolod, hogy ezt a fajta energiát és pezsgést - olyan mélyen, ahogyan szeretnéd - csak egyvalaki adhatja meg neked. Mindent elkövetsz, hogy megszerezd magadnak az illetőt, és persze meg is szeretnéd tartani őt. Olyannyira belebonyolódtál ebbe, hogy semmilyen erőfeszítést nem sajnálsz, s persze az anyagi befektetés is apróságnak tűnik az ügy érdekében. Figyelj arra, hogy ne kötődj rögeszmésen valakihez, hiszen ezzel más lehetőségeket veszel el önmagadtól.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Rendkívüli módon virágzik intellektusod a következő napokban, és szerencsére jól kihasználod ezt a képességedet. Rendkívüli módon kamatoztathatod ezt az erőt azokban az "egyeztető tárgyalásokban", amelyeket családoddal folytatsz. Ez azt is jelenti, hogy ideje leülnötök, és rendeznetek közös ügyeiteket. Jó időszak ez erre, sokkal elfogadóbbak is vagytok egymás iránt, és így sokkal könnyebb értelmes kompromisszumokat kötni.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon szenvedélyes vagy, szinte égsz a vágytól, hogy megéld azokat a felkavaró és mély érzéseket, amelyek nagyon intenzíven munkálnak benned. Megvan hozzá a vonzerőd, hogy könnyedén "megszerezz" bárkit, akivel együtt aztán közösen élvezhetitek az érzékiség mély és spirituális oldalát. Figyelj arra, hogy új kedvesedet ne használd "eszközként" arra, hogy vágyaidat beteljesítse, hiszen a szexualitásból a legtöbb esetben nem lehet kihagyni az érzelmeket sem.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Dúlnak benned a szenvedélyek, és nagyon szeretnél magadnak egy olyan igazi szeretőt, akivel megoszthatod a legtitkosabb vágyaidat, és ő maga is titkokban van jelen az életedben. Mindez izgalommal és várakozással tölt el, azonban mégis azt mondod magadnak, hogy etikátlan, nem helyénvaló az ilyen fajta élvezet. Lehet, hogy a családi tradíciókhoz ragaszkodsz, és a neveltetésed nem engedi meg neked, hogy igazán megéld a vágyaidat. A dilemma nagy, a valóság azonban az, hogy a legfontosabb te magad vagy.

Nyilas (november 22. - december 21.)
A végletekig érzékeny vagy, és két területe is van az életednek, ahol mostanság erőteljesen sértettnek és megbántottnak érzed magadat. Munkahelyeden az a benyomásod, hogy folyton mindenki téged figyel, és persze téged tesznek meg általános bűnbaknak. Szerelmi életedben sem éled meg teljesen az elfogadást, úgy érezheted, hogy nem vagy elég jó kedvesednek. Mostanság bizony nagy szükséged lenne arra, hogy támogasson és melletted legyen, pontosan úgy, ahogyan az, neked jó.

Bak (december 22. - január 20.)
Általában nagyon is határozott vagy, és pontosan megmutatod környezetednek a kereteket és a határokat. Mi több, könyörtelenül be is tartatod a játékszabályokat. Most azonban mintha ellágyultál volna egy kicsit. Nem tudni, hogy mitől, de sokkal empatikusabban viselkedsz. Ez nem jelenti azt, hogy eltűröd környezetedben az elveiddel ellentétes fejleményeket, azonban ennek a betartását sokkal kedvesebben, elfogadóbban, s leginkább a szeretet erejével éred el. Meglehet, hogy ez a módszer sokkal eredményesebb.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Különcséged, amelyről híres vagy, s amely talán a legnagyobb érték lehet életedben, ha megfelelően kamatoztatod, most nem segít abban, hogy előre haladj céljaid felé. Éppen ellenkezőleg: mintha mindent csak azzal érhetnél el, hogy belesimulsz a megszokottba, s beletörsz a napi robotba. Azt várják el tőled, hogy monoton módon végezd a munkádat, s lehetőleg ne legyen új gondolatod. S persze, ha nem így teszel, akkor most alaposan a fejedre koppintnak.

Halak (február 20. - március 20.)
Rengeteg lehetőséged lenne arra, hogy képességeidnek új területeit fedezd fel, s persze arra is, hogy változtass egy kicsit eddig helyzeteden, főleg a munkád területén. Ez azt is jelenti, hogy profitálhatnál mindebből a változásból, ám a lelked mélyén nagyon félsz, hiszen a "járt utat járatlanért el ne hagyj" vezérelve lebeg a lelki szemeid előtt. Inkább maradsz megszokott helyeden, s ha unatkozva is, de a biztosat választod. Gondolj arra, hogy az élet eleve is egy kockázatos vállalkozás.