Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold kvadrátban áll a Vénusszal és a Jupiterrel is. A konstelláció arra késztet minket, hogy bizonyítékokat követeljünk arra vonatkozóan, hogy elfogadnak minket. Természetesen bármit tesznek a többiek, szinte semmi sem elég ahhoz, hogy elég elfogadhatónak tartsuk saját magunkat.
Vágólapra másolva!

Ez az érzelem nem feltétlenül a valóságot tükrözi, hanem sokkal inkább saját, legmélyebb félelmeinket jeleníti meg. Azonban könnyen kapjuk vissza negatív elvárásainkat is a külvilágból. Hiszen olyan, mintha ránk lenne írva, hogy nem tartjuk magunkat szerethetőnek és vonzónak. Így szeretetigényünket csak nagyon nehezen tudják kielégíteni a környezetünkben élő emberek. Ugyanez fordítva is igaz, talán több odafigyelést várnak el tőlünk, mint amit mi nyújtani tudunk jelen állapotunkban. Nagylelkűek és adakozók kívánunk lenni embertársaink irányába, de ha ezt ki akarják kényszeríteni belőlünk, mereven ellenállunk. Kis toleranciával, odafordulással talán megelőzhetjük a nagyobb vitákat.

A Hold a Rák csillagjegyben tartózkodik. A mai napon számíthatunk egy kis gyomorégésre. Jó szolgálatot tehet, ha előző nap nyers almát fogyasztunk, illetve kamillateát kortyolgatunk apró kortyonként. Ezekkel a praktikákkal általában meg lehet előzni a fenti panaszt.
Máj és epebántalmaink megszüntetésére azt tehetjük, hogy korán lefekszünk pihenni, mivel a máj és az epe éjfél után regenerálódik. Tehát az olyan ember, aki mulatozik, éjszakázik, nem tud hatásosan fellépni ezzel a problémával szemben. Májproblémák esetén a sárga színnel végzett színterápia kiegészítő kezelésként ragyogóan beválik.

A mai nap hangulatát kihasználhatjuk otthonunk szépítésére, rendbe tételére. Nagyon jó ötletek juthatnak eszünkbe, ha egy kicsit változtatni szeretnénk, vagy átrendeznénk lakásunkat. Induljunk el, és vegyünk néhány apró kiegészítőt, amely teljesen megváltoztathatja lakásunk hangulatát.