Heti horoszkóp 2005. augusztus 15-21.

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]Kos (március 21. - április 20.)
A héten saját önérvényesítő magatartásod, harcod a terveid megvalósításáért egyensúlyba kerül érzelmi világoddal, érzékenységeddel. Ez azt is jelenti, hogy miközben előrehaladsz céljaid kivitelezésében, tekintettel tudsz lenni mások lelki világára is, sőt magadnak sem okozol lelki sebeket. Az erőt ötvözni tudod az érzelmekkel, és ezzel kivívhatod a környezetedben élők tetszését és rokonszenvét. Minden egyensúlyi állapot egy lépés lehet önmagad megismerésében, és a harmónia kibontakoztatásában.

Forrás: [origo]Bika (április 21. - május 20.)
Mások sokkal előbbre valóbbak most neked, mint önmagad, és saját céljaid. Úgy érezheted, hogy háttérbe kell szorítanod magadat mások érdekeiért, és ez talán rövidtávon kivitelezhető, azonban hosszabb távon mindenképpen káros lehet. Az eredményt tekintve előfordulhat, hogy egyszer csak eleged lesz ebből, és akkor mindent egyszerre akarsz. Szenvedélyt, izgalmat, pezsgést. Fejest ugrasz az élvezetekbe, és nem jut majd eszedbe az, hogy ezt diszkréten, és értelmes keretek között tedd meg.

Forrás: [origo]

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nem a megfelelő módon használod ezen a héten a kommunikációs képességedet. Nem nagyon értesz szót másokkal, s ha sor kerül arra, hogy eszmét cserélj másokkal, akkor könnyen veszi fel a beszélgetés az agresszivitás, veszekedés formáját. Ilyenkor a legjobb megoldás az lehet, ha egy kicsit magunkba szállunk, s megnézzük, hogy milyen mély, belső húrokat érintettek meg bennünk a körülöttünk élő emberek. Ez a megoldás az önismeret szempontjából is ideális lehet.

Forrás: [origo]Rák (június 22. - július 22.)
Úgy érzed, hogy pénzügyeidnek nem kedveznek a most érvényben lévő erők. Sok olyan ötleted támadhat, amelyeknek a segítségével rendezhetnéd ezt az életterületedet, azonban a kivitelezésnél lépten-nyomon falakba, gátakba ütközöl. Olyan érzésed lehet, mint egy madárnak, aki repülne, azonban valaki megnyirbálta a szárnyait. Ez a fajta lekötözöttség-érzés kellemetlen, s bizony hátráltathat terveid kivitelezésében. Tudatosan kell elengedned ezt az érzést, és erre alkalmazhatsz mentális gyakorlatokat is.

Forrás: [origo]

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Valaki a héten kinyilváníthatja feléd, hogy nagyon vonzódik hozzád. Lehet, hogy meghív egy italra, vagy más formában keresi veled a kapcsolatot. Sajnos nem látod őt teljes valójában, túl erőszakosnak, vagy rámenősnek élheted meg. Valójában fogalmad sincs róla, hogy ki is ő valójában, és ami rosszabb, nem is nézed meg közelebbről. Külsőre talán tetszik, de teljesen tévesen ítéled meg a lelkét. Végül is elutasítod, ám nem tudod, hogy mit hagysz ki, s bizony lehet, hogy sokkal szegényebb leszel majd nélküle.

Forrás: [origo]Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nagyon kellemes benyomást teszel bárkire, akivel találkozol, s mi több, előfordulhat, hogy többen is kifejezik a vonzalmukat irántad. Ez nagyon is tetszik neked, s önbizalmad jelentősen megnőhet a történtek miatt. Egyvalakinek azonban nem tetszik, hogy megerősödtél az ösztöneid szintjén - állandó partnerednek okoz ez gondot. Megtörténhet, hogy féltékenységi jelenetek tarkítják a mindennapjaidat, amelyeket nagyon türelmetlenül, feszülten élsz meg.

Forrás: [origo]Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
A hétköznapjaid világa egyetlen fogalommal leírható: ez pedig az álomvilág. Ez sajnos azt is jelentheti, hogy nem látod egészen pontosan, hogy ki vagy te magad, s miként veszel részt kapcsolataidban, hol van a helyed a világban. A számodra legfontosabb emberek tekintetében sem a valóságot szemléled, hiszen nagyon elfogultan gondolkodsz róluk. Mindenesetre ez az időszak alkalmas arra, hogy művészetekkel, kissé elvont elfoglaltságokkal töltsd el az idődet.

Forrás: [origo]Skorpió (október 23. - november 21.)
Barátaid számodra különös és idegen gondolatokkal lephetnek meg, ám rendkívül nyitott vagy feléjük, és nagyon elfogadó. Végiggondolod az elhangzottakat, mi több, valamilyen szinten el is tudod fogadni, amit hallottál. Különösnek, számodra kissé idegennek élheted meg saját családtagjaidat is, ám velük már nem vagy annyira elfogadó, mint barátaiddal, hiszen nagyon közelről érint, hogy miként viselkednek, hogyan vélekednek a világ dolgairól. Ez ügyben várható is egy-két vitás helyzet.

Forrás: [origo]

Nyilas (november 22. - december 21.)
Kedveseddel végre megtalálhatjátok a közös hangot, s ha el is tér a véleményetek, mégsem veszekedtek, hanem képesek vagytok arra, hogy érzelmileg egymásra hangolódjatok. Ilyen körülmények között nem esik nehezetekre, hogy elfogadjátok egymás eltérő világnézetét, s nem az ellenséget látjátok egymásban, hanem azt az erőt, amely kiegészíti karaktereteket. Az időszak nagyon építő lehet kapcsolatotokban, tehát itt van a lehetőség arra, hogy minél többet legyetek együtt.

Forrás: [origo]

Bak (december 22. - január 20.)
Hihetetlen ráérzéssel tapintasz rá a lényegre, amely lehet, hogy a sötétben van, nem ölt világos formát. Ez azt is jelenti, hogy tökéletesen tisztában vagy mások eltitkolt, rejtegetett oldalával. Mégsem jársz el etikátlanul, nem vagy tapintatlan, hanem egyfajta elfogadó szeretettel viszonyulsz mindenkihez. Ennek a képességednek gyakorlati hasznát is veheted például üzleti tárgyalásaid során, hiszen már előre tudod, hogy mi lesz a következő lépés, mire is számíts. Így arra is van időd, hogy kellőképpen felkészülj.

Forrás: [origo]

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Találkozol valakivel, aki meglep, és nem is számítasz arra, hogy felbukkan a múltból. Bár hízeleg neked, amit mond, hiszen szerelmet is vallhat neked valamilyen formában. Tetszik is neked, de mégsem hagyod, hogy megérintse a lelkedet. A kötelességtudat és a merev gondolkodási formák sokkal erősebbek: nem mész bele ebbe a játékba. Az igazság az, hogy már bele tetted őt egy "skatulyába", amelyen olyan feliratok díszelegnek, mint a "veszélyes érzelmek", "etikátlanság", és a "nem szabad".

Forrás: [origo]Halak (február 20. - március 20.)
Nagyon figyelj munkahelyeden, vagy üzleti tárgyalásaid során arra, hogy milyen a metakommunikációd. Vagyis messziről lerí rólad az, ha nem bízol egy-egy terved megszületésében, vagy értéktelennek tartod önmagadat, mint munkaerőt. Ilyen körülmények között persze nem várhatod el, hogy mások kellőképpen értékeljenek, és be is igazolódhatnak belső félelmeid. Jó lenne, ha tudatosan fejlesztenéd önbizalmadat, és hinnél is abban, hogy sikerre viheted a terveidet.