Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold kvadrátban áll a Szaturnusz bolygóval. Testi szinten csontjaink fájhatnak, izületeink rendetlenkedhetnek. Általában is nagyon fáradtnak, elgyötörtnek érezhetjük magunkat.
Vágólapra másolva!

Reggel, mielőtt elindulnánk dolgozni, vegyünk egy jó aromaterápiás fürdőt, utána, pedig foglalkozzunk valami kellemes, vidám dologgal, ami igazán kikapcsol minket.

Talán egy kicsit indulatosak is lehetünk ezen a délutánon, de annyira ellenőrzés alatt tartjuk saját magunkat, hogy ki sem bújik a szög a zsákból.

Késő délutánig - a Hold még a Mérleg csillagjegyben halad. Jól tesszük, ha nagyon sok folyadékot iszunk ma, így tisztítva meg szervezetünket, megkönnyítve veséink dolgát. Húgyúti fertőzésünket úgy kezelhetjük a leghatékonyabban, ha rengeteg folyadékot, vagy pedig gyógyteát iszunk. Ez a módszer először nagyon kellemetlen, de gyorsan és hatásosan orvosolja a problémát. Délután azonban a Hold belép a Skorpió csillagjegybe.

Ma délután sikeresek lehetünk saját, mély belső világunk felfedezésében, hiszen a Skorpió csillagjegy erről is szólhat számunkra. Elgondolkodhatunk saját, mély belső motivációinkon, sőt rájöhetünk arra, hogy minként működnek lelki folyamataink.