Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Reggel a Hold trigonban áll a Jupiterrel, ezért sokkal inkább elfogadjuk egymás bogarait, máskor idegesítő szokásait. Érdemes időt szakítanunk arra, hogy beszélgessünk egy kicsit, hiszen jobban megtaláljuk egymáshoz az utat.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold együtt áll a Neptunusz bolygóval. A mai napon érdemes előkeresni festékkészletünket, színes ceruzáinkat, pasztellkrétáinkat. Ha csak lehet, mélyedjünk el a művészetben, fessünk, rajzoljunk, mindegy, hogy mit csinálunk, csak alkotó munka legyen. Meg fogjuk látni, hogy gyönyörű alkotások kerülnek majd ki kezünk közül.

A másik fontos tevékenység, amire a mai nap alkalmas: az álomfejtés. Tehát már úgy keljünk fel reggel, hogy jegyezzük fel álmainkat. Hosszú távra irányt, mutató tanácsokat találhatunk bennük. Régi problémáinkat, rendezetlen viszonyainkat magyarázhatják meg, adhatnak tanácsot feloldásukra. Szellemi vezetőink ezen az éjszakán meglátogatnak minket, hallgassuk meg hangjukat! Még egy fontos feladatunk van a mai napra: gondoljunk egy kicsit azokra az emberekre, akik egykor fontosak voltak számunkra, de ma már nincsenek jelen életünkben. Vagy azért mert már elhagyták ezt a földi világot, vagy pedig csak velünk szakadt meg a kapcsolatuk. Mivel a konstellációt támadja a Merkúr, kommunikációnk nincs a helyzet magaslatán.

A Hold még mindig a Vízöntő csillagjegyben tartózkodik. Figyeljünk a lábszárunkra, bokánkat óvjuk a megerőltető megterhelésektől. A mai napon ne vállalkozzunk hosszabb gyalogtúrákra, sorban állásokra. Akinek nagyon érzékeny a lába, a mai napon viseljen gyógy-harisnyát, amit gyógyszertárakban, bio-üzletekben be lehet szerezni. Akinek pszichés, vagy vegetatív idegrendszerrel kapcsolatos problémái vannak, (ide tartozik, pl. a pánikbetegség és annak tünetei) sokkal súlyosabbnak érezheti állapotát a mai napon. A helyzet nem lesz tartós, jelentősen csökkennek majd a panaszok. A fenti panaszokban nem szenvedők is sokkal ingerlékenyebbek lesznek ma, pszichésen sokkal kevésbé vagyunk terhelhetőek.